matschema gå ner i vikt En genusresa i sex kapitel med video

hur ska jag äta för att gå ner i vikt En genusresa i sex kapitel med video

Mikeys flickvän hade släpt honom till tonårsdansen på Brunton Community Hall, precis utanför Carleton Place, trots att han hatar dans och högljudda ljud.

Hans flickvän, som var i klass 8, skulle inte svara och inte låta Mikey ta ett pass när en långsam sång började höra från högtalarna. Där var de olyckligt hålla på varandra medan folk stannade och stirrade.

Ingen hotade dem eller sagt någonting men det gjorde inte Mikey känner sig säkrare. Vissa äldre tonåringar vände sig senare på sin flickvän. ​​’Är du lez? Är du lez ?, ‘krävde de, slang för lesbisk drenched i en sneer.

Mikey ville ha det där ute. Han ringde sin mamma och hon skyndade sig över för att plocka upp dem.

Han var arg, släppte f bomber åt vänster och höger. Han var trött på att vara missförstådd, gawked på. Precis som så många, vände han sig till Facebook för att ventilera.

‘Jag är transgender’, skrev han. ‘Jag är färdig med att titta på mig, kyss, kram, håll händerna med min flickvän. ​​Det här är jag. Jag kommer inte att förändras. Om du inte gillar det ser du inte på det. ‘

Vikten av världen Mikeys värld var åtminstone äntligen borta från de små axlarna. Hans långa hemliga hemlighet var uppenbarad för att alla skulle se.

‘Jag bestämde mig för att folk måste sluta plocka på mig och jag behöver göra något åt ​​det’, säger han några månader senare och borstar wisps av auburnhår av sitt fräckta ansikte. ‘Så jag skrev det och nästa morgon vaknade jag och jag hade 40 kommentarer på det och 50 gillar.’

Kommentarerna var alla uppmuntrande och stödjande. Övernattning,
matschema gå ner i vikt En genusresa i sex kapitel med video
Facebooks allestädes närvarande tumme upp symbolen hade förvandlats till en kör av människor igen bekräfta vem Mikey var precis som han är.

Fler barn idag pratar om hur kön de tilldelades vid födseln inte stämmer överens med hur de ser sig själva eller vad de känner inuti. De är de som ofta kallas sissies, tomboys och freaks på lekplatsen tjejer som vill vara pojkar, pojkar som vill vara tjejer och andra som placerar sig någonstans däremellan på ett spektrum som inte längre har så stela begrepp om vad det är att vara man eller kvinna.

Barnsjukhuset i östra Ontario står i framkant för att behandla dessa könsoberoende barn genom en kombination av pubertetsblockerande läkemedel, hormoner och intensiv samtalsterapi som är utformad för att styra barn och deras familjer genom den komplicerade labyrinten av könsövergången och förhoppningsvis, sätta upp dem för ett positivt långsiktigt resultat.

Uppskattningarna varierar mycket, men man tror att någonstans mellan en av 200 och en på 500 personer föds könsoberoende, vilket innebär att barnets egna könsspellesskador sammanhänger med vad andra förväntar sig av dem baserat på kön vid födseln.

Vissa kommer att identifiera sig som cisgender (där kön vid födseln matchar sin kropp och personliga identitet) som är lesbiska, homosexuella eller bisexuella, medan andra kommer att identifiera sig som trans och söka socialt eller medicinskt övergång till ett nytt kön. Andra kommer fortfarande att se genus genom en mer flytande lins till vuxen ålder.

Vad som är viktigt mest, säger både förespråkare och familjer, är hur de behandlas idag.

2. LIGHT BULB MOMENTS

Mikayla Lee Williams föddes den 6 april 1999 i Pembroke, den andra av två barn till Matthew och Lesslie. (För konsistens kommer medborgaren att använda manliga pronomen när han hänvisar till Mikey, namnet han brukar användas för det mesta av hans liv).

Familjen bodde i Chalk River, inte långt från Petawawa-militärbasen där Matthew arbetade som en pansarbesättningsman och senare bosatte sig i Carleton Place. Matthew jobbar nu i Ottawa för avdelningen för nationellt försvar; Lesslie driver en daghem ut ur familjen hemma.
matschema gå ner i vikt En genusresa i sex kapitel med video