mat för att gå ner i vikt snabbt En intervju med prinss personliga kockar

viktminskning recept En intervju med prinss personliga kockar

‘Vad som än hänt med honom den natten ville han tydligen vara ensam,’ sa Roberts. Typiskt var konstnären jovial och hans hem- och inspelningsstudio var en glad, lätt fylld och rolig plats att vara.

Vid följande morgon skulle Roberts upptäcka att Prince aldrig äter den där middagen. Nu vet vi alla varför.

Roberts och hans fru, Juell, har lagat mat och serverat middag, sex nätter i veckan, till prins de senaste tre åren. De är bland de 30 eller så innersta kretsarna av vänner, familj och anställda som deltog i superstjärnornas privatminnesmärke i lördags. Även om prins var notoriskt privat såg paret honom något av en vän och var behandlad i natura av sin arbetsgivare .

Om de hade ett budskap om vad som fungerade för Prince var som det var så var det alltid glatt. ‘Prins var alltid rolig. Han hade roliga interaktioner. Han var ett frisk luft. Alla människor runt där har så mycket glädje och liv. Alla där trodde på något större än dem själva ‘, deklarerar sig i en minnesström, växelvis leende och tårfylld.

Paret fanns i jobbet för tre år sedan efter att en bandmedlems maka kom in i deras restaurang, Peoples Organic, för att fråga om de erbjöd personlig matlagning. De gjorde det inte. Det vill säga tills de lärde sig om sin potentiella kund. Plötsligt gjorde de det. Ett par auditioner och intervjuer senare, de hade spelningen. Det var nio månader innan konstnären interagerade direkt med dem, men så småningom var han bekväm nog att göra menyförfrågningar direkt, chatta, skämt och hänga i köket, hur alla människor gör det, överallt.

Naturligtvis är Robertses berövade, och säger att de ‘är för närvarande i ilskningens ilska. De känner sig reticenta över att prata med något mindre media. Naturligtvis skrev de avtal om konfidentialitet och sade att även nära vänner var omedvetna om sin position och detaljerna kring deras arbete. Efter så många år av tystnad känns det konstigt att öppna, och de ‘är fortfarande skyddande för prinss personliga liv och vanor.

Samtidigt som de körde fyra restauranglokaler om dagen, såväl som att höja två små barn, lagde de tyst på prins, nästan varje kväll som han var i stan. Praktiskt taget visste ingen utom för sina föräldrar. När de frågade hur de lyckades göra det svarade de: ‘Hur kunde du inte göra det?’

Med detta sagt var de tvungna att vara redo för vad som helst, och hörnskärning tolererades inte. ‘Han tyckte om ärlighet. Om något gick fel måste jag komma fram,’ minns Ray.

En gång var det en fläck på utsidan av ett paket där han hade lämnat en övernattningsmåltid. När han kom till jobbet nästa dag väntade prins i köket. Han pekade på fläcken och gav helt enkelt Ray de två fingrarna i ögonen ‘Jag’ ser på dig ‘gest.

Det var en av bara tre gånger, Ray blev i trubbel för någonting. Den andra var för sent och en gång för att lämna en tårta ur sin plats.

‘Jag var alltid tvungen att få mycket efterrätt som gick först.’ Kakor, kakor, grädde äppelkaka tårta, chokladmousse, karamell havsaltkaka, chokladmakadamia mutterkakor. ‘Några nätter det var allt han hade att äta.’ Han var en disciplinärare men hade ibland bara en enda bit.

Och förlåt, veganer, han var inte medlem av din stam, men han var vegetarian. Kött var bland de ‘långa listorna’ av objekt som de inte skulle använda tillsammans med lök, fetost och svamp. Men Roberts bekänner att han matade prinslök varje natt, finhackad. ‘Det var en texturisk sak. Han ville inte tänka på det. ‘

De var tvungna att sammanställa den här listan med ‘don’ ts ‘ofta genom att dechiffrera koden:’ Han lämnade en enda peppar på en tallrik, och det innebar: inga fler paprika. En mindre uppmärksam person skulle ha missat tecknen. ‘

Eller ibland lämnade han dem en anteckning i köket om någonting som han särskilt tyckte om, och det var alltid i det hieroglyfiska skrivandet som han var känd framför ögongloben ritad istället för ‘jag’. ‘Jag tror jag ‘Jag gör det igen om jag kan ta reda på vad det är!’ Ray räddade alla dessa anteckningar. Han kom ifrån jobbet med några andra minnen, var försiktig med att aldrig filka till och med en avskyvärd gitarrplock, oavsett den intensiva frestelsen. var någonsin observerande, och de ville aldrig falla i ett test eller en fälla.

Andra favoriträtter var rostade poblano paprika med pinto bönor, färsk majs tortillas och avokado; minestrone soppa; veggie wraps; edamame dumplings; och även om han inte ätte ost mycket ofta, en ostliknande pasta. Spicy mat och indisk mat var också stora, tillsammans med färsk juice och smoothies, linser, kikärter och mörka gröna.

Även om han sällan begärde något alltför vanligt, säger Ray att han fortfarande var redo för någonting. Det var en månad där allt var rå.

‘Då tror jag att han glömde uppdraget, för när jag levererade soppen frågade han:’ Varför är min soppa kall? ‘Jag sa:’ Det är okej. ‘ Han sa: ‘Jag kommer att hålla fast vid att ha varma soppor från och med nu.’ ‘

‘Förra året arbetade han alltid. Han spelade nästan alltid piano. Han var avsedd att vara nästa Ray Charles på turné.’ (Prince hade påbörjat sin ‘Piano och en mikrofon’ turné, och Roberts säger att Prince studerade Ray Charles videos för inspiration.) Han säger att Prince regelbundet skulle spela tre sekunder av en sång, dussintals gånger i rad, för att få det höger.

Men trots de flitiga arbetena hade de senaste månaderna varit oroliga för Ray.

‘De senaste månaderna hade han influensa eller förkylning, alltid. Det var alltid något som händer. Han var av sitt spel och behövde vila. Jag var tvungen att vara försiktig med vad jag tjänat honom.’ Prince begärde oftare mat som skulle hjälpa honom att må bättre, eller något lätt för halsen eller mat som fick honom att känna att han var näring.

Och på måndagen innan han dog, gjorde han en ovanlig förfrågan: en crudite tallrik med edamam hummus. ‘Han beställde det som om han beställde något från en restaurang’, vilket verkade konstigt för Ray det var något prins nästan aldrig gjorde.

Men de kunde inte någonsin gissat att några månader av att vara under vädret eller ovanliga förfrågningar skulle sluta på det här sättet.

Så mycket möjlighet har trunkats. Det fanns planer för ett växthus och en hållbar trädgård som aldrig kommer att realiseras. De förberedde sig för att gå med på Prince på turné. Det var så mycket mer han skulle göra, säger paret.

Nu är de inte ens säker på vad de ska göra med sig själva.

‘Jag hade inte slutat flytta sedan jag började arbeta för prins för tre år sedan,’ säger Ray med en avlägsen stirra. Dagen Prince dog, jag slutade flytta. Det var mitt drömjobb. Jag älskade varje minut av det. ‘
mat för att gå ner i vikt snabbt En intervju med prinss personliga kockar