levaxin viktminskning en lokal tränare kämpar genom sexism

gå ner i vikt piller en lokal tränare kämpar genom sexism

Till Christy Halbert är boxning mer än bara att slåss mot någon i en ring. Det är en kamp mot sig själv som mästare kan lära av och växa från varje gång de slänger på sina handskar.

sport har otroliga transformativa krafter, och jag skulle älska för alla att få uppleva det, sa Halbert. Målet är att boxning blir en sport där människor kan förvandla sig själva och vi kan förvandla vår kultur genom att lära oss de lektioner vi lär oss i sport som boxning. fyra och ett halvt år i East Nashville, är Halbert på väg att flytta sitt nonprofit gym, Boxing Resource Center, till Merry Street på nordvästra sidan av staden. Dedikerad att träna ungdomar och vuxna i olympisk stil boxning, välkomnar den boxare i alla åldrar och bakgrunder.

Gymmet inspirerar också eleverna att lyckas utanför ringen, med program som böcker som håller eleverna ansvariga för sina betyg. Om de inte gör betyget används övningstid för studier.

Nu tar Halbert vad hon kallar ett framgångsrikt system och försöker lista ut vad de kan göra för att bäst komplettera det nya grannskapet.

Jeanie Crowell, 63, Brentwood, började träna med Halbert vid sin första plats i 2007. Hon hade aldrig boxat, men bestämt sig för att gå ner i vikt och ta sig i form, hon vände sig till telefonboken, där hon hittade Boxing Resource Center.

Crowell sa när hon först träffade Halbert var hon 156 pund. Idag är hon vid 115.

började på torget, eftersom jag var äldre, men hon tog mig upp till den här nivån, sa Crowell. är en mycket, mycket svår idrott. Det tycker om tennis det är en extremt högpresterande sport, och folk måste begå sig åt det. upptäckte boxningsvärlden i början av 1990-talet, under hennes sista semester på Western Kentucky. Hon behövde $ 500 för att få sin bil fixerad, och som ett stipendium volleyboll och spårare kunde hon inte få jobb. Så när hon såg en flyger för en och Queen of the Hill-tävlingen som kom med ett pris på $ 700, anmälde hon sig.

aldrig behövde slåss, men jag såg den på tv och visste nog att målet var att slå och inte träffas, sa hon.

Att vinna den kampen satte hjulen i rörelse för vad som skulle bli hennes livslängd. Vid den tiden såg hon bara det som ett galet sätt att få pengar och trodde aldrig att hon skulle slåss igen. i sociologi vid University of Kentucky, föreslog hennes mentor att hon tittar på kvinnliga professionella boxning som ett ämne. Det fanns lite akademiskt skrivande om ämnet.

Samtidigt som hon samlade sin forskning, haltade Halbert på sidan för extra pengar, under en tid då konkurrenskraftig amatörbokning för kvinnor inte var sanktionerad i USA. Hon slutade sin karriär 5 0, innan hon gick till coaching när hon slutförde sina studier.

var coaching boxare att inga riktiga tränare ville arbeta med kvinnor eller olagliga invandrare eller boxare som inte visade omedelbart löfte i Lexington, sa hon.

År 2000 återvände Halbert till Nashville, där hon fortsatte träning boxare ur sitt garage. Att växa upp i en atmosfär där utbildningen var högt värderad och insåg i sin forskning att det inte fanns mycket information för att få nybörjare bortom gymmet, började hon skriva en serie uppsatser för att hjälpa boxare att konkurrera på en högre nivå. Ultimate Boxer: Förstå sporten och färdigheter i boxning, som hon publicerade 2003, är fortfarande den bästa avancerade instruktionsboken om sporten.

Halbert arbetade sig igenom USA Boxing certifieringsnivåer, och efter nio år blev hon en av de första kvinnorna för att uppnå den högsta nivån av coaching-certifiering i USA Boxing. Hon sa att den svåraste delen var nätverk inom organisationen som en kvinna som står inför aldrig slutliga lag av sexism inom sporten.

många tror inte att du är en seriös boxning coach om du arbetar med kvinnliga boxare, och jag hoppas att förändras nu, sa Halbert. tränare att bli inbjuden att tjäna som assistent tränare och sedan huvudtränare i Women World Championships, säger hon fortfarande att hon inte är en elit tränare.

Den ständiga striden om att vara en kvinnlig tränare i sporten plågade också henne som hon försökte öppna sitt eget gym i Nashville. Men gick tillbaka till sina utbildningsrötter, var hon fast besluten att tjäna sitt samhälle och erbjuda en ny typ av boxningsanläggning.

Boxing Resource Center blev officiellt en ideell organisation 2003, och efter flera års arbete med sitt garage öppnade Halbert på en plats utanför Harding Place. Två år senare flyttade Boxing Resource Center till East Nashville, där det fortsatte att expandera som en plats för män och kvinnor i alla åldrar för att växa som konkurrenskraftiga boxare.

Medan hennes senaste drag inte kan vara i East Nashville, har Halbert fått förtroende och stöd från sina boxare att följa henne.

Som allt annat följer folk dig när du är bra. Hon är en destinationsaffär, sa Crowell. är bara toppen av linjen. Hon är en fenomenal person, hon är en fenomenal tränare, hon är så kunnig och hon har bara den här gåvan. har inte bara inspirerat boxare över Nashville för att lyckas på regionala, nationella och internationella nivåer, hon har också använt hennes makt in och ut ur ringen för att ställa nya mål för kvinnor i sporten.

Upplevde ojämlikheten i idrotten som en kvinna för första gången, visste Halbert från början hur svårt det var att lyckas som en kvinnlig boxare. Ju mer Halbert blev involverad i sporten, desto mer började hon förespråka för förändringar i USA Boxing så reglerna skulle vara lika.

Vid 2004 frågade hon om att föra kvinnlig boxning till OS, och insåg att det var en av de få sporterna som inte omfattade kvinnor. Ett år senare lade hon in en ansökan om kvinnlig boxning som skulle läggas till

OS 2008, men istället var boxning den enda sporten det året att inte ha kvinnliga konkurrenter.

Halbert var på uppdrag för förändring. Hon fortsatte starkt kampanjen för orsaken, möte med människor på internationell nivå för att förändra tankarna hos många om att låta kvinnliga boxare tävla i OS 2012 i London. I augusti 2009 betalade hennes arbete ut, eftersom Internationella olympiska kommittén röstade för att kvinnor skulle kunna konkurrera.

Nästa år spelar olympiska spelen 10 boxningskategorier för män och tre boxningskategorier för kvinnor. Detta kommer att markera första gången sedan Olympiaden 1904 i St. Louis när boxning var bara en utställningshändelse som kvinnliga boxare kommer att tävla. Det kommer också att bli de första olympiska spelen i historien som kommer att omfatta män och kvinnor i varje sport.

Som ett resultat sa Halbert att regeringar runt om i världen nu lägger pengar på utvecklingen av boxning av kvinnor. En av de mest rörliga stunderna sade hon att hon såg kvinnliga boxare från länder som Afghanistan, Syrien och Rwanda när hon var huvudinstruktör för den första världskampen i Ungern och Ungern i april i april.

Halbert föräldrar, John och Marjorie, reste till Colorado Springs, Colo., I september för att se deras dotter gå med i ledningarna av president Gerald Ford, Bonnie Blair och Bud Greenspan när hon fick Olympic Torch Award. De sa att hon alltid har varit mycket engagerad och engagerad i vad hon tror på.

har uppgifter som väldigt få människor i världen har speciellt som en kvinna, sade hennes pappa. har varit fast besluten att göra boxning tillgänglig för kvinnor och har verkligen stannat med det, och vi kunde inte vara mer stolta. nämnda diskriminering är fortfarande tydlig på regional, lokal och nationell nivå, och hon planerar att fortsätta att utbilda människor om fördelarna med kvinnor i alla sporter, inte bara boxning.
levaxin viktminskning en lokal tränare kämpar genom sexism