hur man går ner i vikt snabbt En fantastisk hemlösning för hemorrojder

gå ner i vikt hälsosamt En fantastisk hemlösning för hemorrojder

Inledning: En fantastisk hem botemedel för hemorrojder stolpiller RecipeIf du ‘re läser detta, är chansen att du lider av hemorrojder som jag gjorde för mer än ett år och du förmodligen redan provat olika hemorrojder behandlingar som arbetade bara till en viss grad eller inte alls.

En Google-sökning för hemorrojder huskurer tar upp resultat som WebMD, vilket tyder på Sitz bad, blötläggning det drabbade området, trollhassel, olivolja, citronsaft, tea tree-olja, inte sitter under längre tidsperioder och dricka mycket vätska (vatten , inte läsk). Medan dessa förslag kanske inte kan lindra symptomen på hemorrojder hjälpte de mig inte att bli av med mina.

Några förslag gjorde dem faktiskt sämre, till exempel applicering av äppelcidervinäger, vilket är den mest populära hemorrojden ‘botemedel’ på jordkliniken. Jag har provat Rutin-tillskott och flera andra tillvägagångssätt utan några resultat att tala om. Slutligen efter månader av forskning och försökte olika naturläkemedel som inte fungerade snubblade jag på en kommentar på en blogg som gjorde mig nyfiken.

Den som skrev kommentaren föreslog en hembehandling som bestod av endast två ingredienser som många av er redan har hemma. Jag försökte det, optimerade receptet och gissade vad? Mina hemorrojder blev bättre efter bara tre dagar och var helt borta efter en vecka!

I ‘m förvånad över att ingen verkar veta om denna extremt enkel och effektiv hemorrojder behandling som vem som helst kan göra hemma. Att’ är därför jag valt att ägna denna artikel till att lära människor som lider av hemorrojder hur de kan bli av med dem snabbt och naturligtvis utan att behöva läsa en läkare eller köpa några läkemedel.

Vad jag beskriver nu är den mest effektiva hembehandlingen för hemorrojder. Jag försökte otaliga andra så kallade ‘botemedel’ och rättsmedel, men ingen av dem var lika effektiva som den här.

För att uttrycka det i en mening: det är suppositorier av vitlök, häxhasel och kokosolja!

Att använda vitlöksuppositorier ur en helklovas är inte ny, men det fungerade inte bra för mig. Att använda kokosnötolja är inte något nytt, men dess effekter var inte bra. Men om du blandar både i dina egna hemlagade suppositorier, kan du bota dina hemorrojder på nolltid.

Varför denna hemorrojder Remedy fungerar så WellTo vara ärlig, jag ‘m inte riktigt säker på varför det fungerar så mycket bättre än andra hemorrojder botemedel, men det gör det. Det måste vara blandningen av den extraordinära helande kraften i vitlök och kokosolja. Nedan följer några mer insikt om vad denna förening gör.

Effekten av vitlök på hemorrojderGarlic har varit känd för sina helande effekter i tusentals år. Det är en av naturens mest kraftfulla antibiotika. Nästa gång du blir förkyld, skär bara en vitlöksklyfta i några bitar och svälj dem. Du kan också hålla en hel kryddnejlika i munnen i några timmar. Din kyla kommer att vara borta på nolltid om du upprepar det två gånger om dagen.

Men varför fungerar vitlök så bra för hemorrojbehandling?

Det har starka antibiotiska effekter och dödar skadliga germsIt minskar blod pressureIt ökar blodflödet när den appliceras directlyIt är en antioxidant som binder till skadliga fria radicalsIt förstärker blod vesselsIt reducerar hud inflammationThe Effekter av kokosolja On HemorrhoidsCoconut olja är ett underbart olja som kan användas för många saker. Om du inte använder den redan, bör du definitivt lägga till den i din kost. Det kommer att hålla din kropp frisk och till och med hjälpa dig att gå ner i vikt om du vill.

Du kan också använda den för hudvård, blanda den med bakpulver och Xylitol för att skapa din egen tandkräm, och många andra saker gör bara lite forskning.

Varför kokosolja hjälper till att läka dina hemorrojder:

Det har kraftfulla antiinflammatoriska, antibakteriella och svampdödande propertiesIt har antioxidant propertiesIt främjar läkning av din Skinit smörjer ändtarmen, vilket gör avföring easierIt ‘s rik på laurinsyra, vitamin E och vitamin KThe Effekter av trollhassel på HemorrhoidsWitch hassel (Hamamelis virginiana ) är faktiskt en av huvudredienserna i många kommersiella hemorrojder och suppositorier. Du kan använda den för att minska finnar, fläckar och utslag. Det är också en fantastisk efterskärning.

Häxhalsen reducerar inte bara inflammation och desinficera sår, utan stoppar också blödning, stramar hud, minskar klåda och krymper svullna blodkärl.

Varför häxhasel hjälper dig att läka dina hemorrojder?

Det krymper svullna vener. Det slutar blöda. Det stramar huden. Det desinficerar. Det minskar klåda. Tips: Om du lider av yttre hemorrojder, rekommenderar jag att du använder häxhasel direkt.

Nu tillbaka till instruktionerna om hur man botar dina högar hemma:

Du behöver:

3 organiska vitlöksklyftor 1/4 kopp organisk kokosnötsolja 10 droppar häxhassel en vitlök pressa en kopp en skärbräda saran wrap eller bakpapper ett kylskåp. Använd organisk vitlök! Steg 2: Blanda vitlök, Kokosolja Häxhasel Använd ca 1 del vitlök och 5 delar kokosnötolja. Jag använder Dr. Goergs kokosnötolja, men alla andra märken ska fungera så länge det är högkvalitativt.

Om dina hemorrojder blöder kan du använda 1 del vitlök och 10 delar kokosnötolja under de första dagarna och senare öka mängden vitlök beroende på hur du reagerar på det.

Tips: Du kan också lägga till ca 10 droppar häxhasel till blandningen för att öka dess effektivitet. Dessutom kan du använda aloe vera gel att smörja suppositorierna eller tillsätt den till blandningen också. Aloe Vera hjälper till att läka din vävnad snabbare.
hur man går ner i vikt snabbt En fantastisk hemlösning för hemorrojder