hur man går ner i vikt En glykemisk indexdiettplan

hjälp att gå ner i vikt En glykemisk indexdiettplan

I denna kritik går vi över en av de bästa nuvarande låga GI-dietplanerna idag: det välkända Diet Solution Program (DSP). DSP är klassificerad som: ‘En av de mest omfattande böcker jag någonsin har läst och det närmaste till en näringsbibel som jag har stött på,’ av viktminskningsexpert John Davenport. Vi diskuterar också skillnader med och likheter med vanliga planer för vanligt metaboliskt glykemiskt index (GI). På grund av den nuvarande överviktspidemin växer dessa planer snabbt i antal.

Isabel De Los Rios är skapare av Diet Solution Program. Hon har en akademisk examen i träningsfysiologi. Hennes arbete har blivit uppmärksammat i många publikationer, och hon förvaltar sin egen hälso- och hälsoklinik i New Jersey.

Som en wellnessentusiast och har haft en fantastisk triumf med glykemiska indexdiet planer, blev jag ofta ombedd att kommentera nya vanliga dieter för likhet. I mitt fall har jag tappat 35 pounds med en låg GI diet plan och båda förstår och uppskattar vetenskapen bakom denna taktik.

De flesta av våra personliga framgångar är med Healthy for Life-programmet, inrättat av Dr. Ray Strand. Hälsosamt för livet har varit ‘fälttestat’ med dokumenterade resultat enligt reglerna i FDA: s Western Review Board. Hälsosamt för livet förstår att inga två kolhydrater skapas lika. På grund av bevisade vetenskapliga resultat kan Healthy for Life ses som en riktmärke.

DSP erkänner på samma sätt det faktum att livsmedel som snabbt ‘metaboliserar’ till socker är ohälsosamma. De känner igen den glykemiska stressen efter en ohälsosam måltid som tvingar blodinsulinnivåerna bortom gränserna. DSP-metoden är identisk med låga glykemiska dietplaner, inklusive rådgivning av vissa livsmedel för att undvika välj. Detta är identiskt med de kända glykemiska indexdietplanerna. I synnerhet är råden i Jorge Cruise ‘s’ Belly Fat Cure ‘likadant DSP. Magen Fat Cure lär särskilt att kalorierna är mycket viktigare att mängden konsumeras.

DSP innehåller jämförbara rekommendationer för friska vs ohälsosamma fetter och råd om bearbetade livsmedel för att anka för bästa resultat. Och DSP använder konsekvent kaloriräkningsmantra, som ofta hörs i de flesta glykemiska indexdiettplanerna, som är: ‘Du behöver inte räkna kalorier.’

Sammantaget innehåller dietlösningsprogrammet samma grundläggande vägledning som vi har varit medveten om i en hel del andra dieter för glykemisk index. De verkar ha insett fördelarna med deras tillvägagångssätt, utan att det behövs vetenskapligt bevis. spelar ingen roll eftersom resultatet är nyckeln. Slutligen är DSP inställd bortsett från vanliga glykemiska index diet planer, genom att använda metabolisk typing för att göra specifika rekommendationer. Detta ställer DSP bortsett från något annat glykemiskt index diet planer, på grund av att det innehåller en individualiserad metodik.

Det verkar för oss att DSP är relaterat till andra låga glykemiska dietplaner och med extra funktioner som kan vädja till vissa. Var god bokmärke denna artikel om den resonerar med dig och ge oss några resultat eller feedback, oavsett om du bestämmer dig för att prova DSP eller om du har använt andra liknande metoder. Jag är för närvarande en mäklare för Internet- och mobiloperatörstjänster med ett av de största mäklarbyråerna i USA.
hur man går ner i vikt En glykemisk indexdiettplan