hur många kalorier är ett kg En hälsosam viktminskning utmaning fortsätter

viktminskning lchf En hälsosam viktminskning utmaning fortsätter

(Redaktörens anteckning: Mississippi Press-korrespondent Ann Maniscalco deltog i Healthy Lifestyles Weight Loss Challenge och var programmets största förluster, baserat på viktminskning och ett punktsystem som involverar andra variabler.)

The Healthy Lifestyles Weight Loss Challenge, som erbjuds av Gulf Coast Health Educators, fokuserade på segern som kommer med att förlora.

Gulf Coast Health Educators ’12-veckors klass med titeln’ Healthy Lifestyles Weight Loss Challenge ‘slutade med deltagare som födde kalori reducerade rätter för sina medverkande deltagare att prova.

‘Det övergripande viktiga är att förändringen inte sker över en natt’, säger Debbie Colby, verkställande direktör för Pass Christian, baserat på GCHE och en registrerad dietist. ‘Små steg bidrar till långsiktig framgång. Målet är att förlora vikten och behålla förlusten. ‘

För att uppnå detta inkluderade klasserna ämnen som hälsosam kost, fysisk aktivitet, måltidsplanering, äta ute, lära sig att handla klokt och receptmodifieringen.

Efter sista klassen sattes en morgon och kväll åt sidan för vägningen. Deltagarnas mätningar och vikt, som tidigare registrerats under vägen in, togs och deras kroppsmassindex omvandlades.

Många av dem som kom för vägningen var nöjda med deras framsteg och kände sig bättre beredda att fortsätta att driva en hälsosam vikt.

Sharon Vance hade redan försökt att kasta lite tyngd tack vare förhöjt blodtryck, kolesterol och glukosnivåer. Hon hade förlorat ca 30 pund över en fyra månadersperiod, vilket inkluderade programmet.

Att hålla en daglig dagbok med livsmedelskonsumtion ‘var en stor sak’ som hjälpte henne, sa hon. Ett av hennes mål var att kunna vara mer aktiv. ‘Vi har sju barn och 16 barnbarn, och jag vill kunna göra saker med dem, säger Vance.

‘Det har varit mycket pedagogiskt för mig,’ sa Mary Wood. ‘Jag har lärt mig mycket.’

Wood sa att hon uppskattade speciellt sessionerna om att läsa etiketter och måltidsplanering.

Joy Schaubhut, som var en ovärderlig assistent till Colby, och ledde en av sessionerna på fysisk aktivitet, registrerade resultat vid vägningen.

‘Vi fokuserar på motion och diet’, uppgav hon. ‘Du kan gå ner i vikt med antingen / eller, men när du kombinerar de två får du bättre resultat.’
hur många kalorier är ett kg En hälsosam viktminskning utmaning fortsätter