hur går jag ner i vikt En hälsosam kostutveckling stimulerar efterfrågan på mandelmjölk

snabb viktminskning lchf En hälsosam kostutveckling stimulerar efterfrågan på mandelmjölk

Förstärkt vatten, kokosnötvatten, jordnötssmör, smoothies och popcorn upplevde också en ökad efterfrågan, vilket IRI tillskrives en utbredd ambition att leda ett hälsosammare liv.

‘2016 var året för så kallad’ ren äta ‘som leds av en grupp livsstilsguruer, matbloggers och instagrammer som är mycket inflytelserika bland konsumenter, särskilt yngre kunder’, säger Martin Wood, chef för strategisk inblick för detaljhandeln vid IRI .

Wood sa att vi vanligen ser en uppmarkering i försäljningen av hälsosamma produkter, som frukt och grönsaker, i början av varje år som utlöses av nyårsbesluten att vara mer hälsosamma ‘men det var tydligt mer hållbar tillväxt över de flesta av år’.

Han sa att konsumentvanor bara vred mot de mindre hälsosamma i slutet av året när julköp var starkt inriktade på att köpa sprit, vin och andra säsongsbetonade godis.

Efterfrågan på mousserande vin, rom och gin ökade med 14,8 procent, 12,7 procent och 12,5 procent förra året.

Klicka på ikonen Adblock / Adblock Plus, som är till höger om adressfältet.

På Adblock klicka ‘Don’ t springa på sidor på den här domänen ‘.

Om du är privat webbläsning i Firefox kan ‘Spårningsskydd’ orsaka att meddelandet om obegränsning visas. Det kan tillfälligt avaktiveras genom att klicka på ikonen ‘skärm’ i adressfältet.
hur går jag ner i vikt En hälsosam kostutveckling stimulerar efterfrågan på mandelmjölk