gå ner i vikt tabletter En dödlig start för Hawaii drunkningar

gå ner i vikt utan diet En dödlig start för Hawaii drunkningar

En dödlig start för 2018 med en spik i Maui drunkningar. Vad som är okänt är om typen av utrustning eller snorkling erfarenhet spelade en roll i dödsfallet. De i branschen delar sin insikt med Island News.Thousands kommer i Hawaii vatten varje dag.För besökare är en stor dragning snorkling, men för oerfarna kan det leda till stora problem. ‘Det största problemet är att de inte är brukade strömma, eller vågor eller tidvatten. Folk vet inte hur man motverkar det ‘, säger Josh Childress, chef för Dive Oahu.Dive Oahu har alla typer av redskap för snorklare på alla nivåer av förmåga, inklusive de nyare ansiktsmodellerna som kombinerar den gamla masken och snorkeln ‘Om du inte är bekväm kan du bara andas ur munnen, precis som de flesta nya snorklare, det är väldigt trevligt. Men det har begränsningar,’ tillade Childress. En av dessa begränsningar är koldioxiduppbyggnad. Om andningen är för grund, kan koldioxiden ackumuleras i en mask eller snorkel. ‘I en snorkel finns det tre gånger det döda luftutrymmet. I en full ansiktsmask är det som 10 gånger. Koldioxiduppbyggnaden påverkar en snorkeler’ s berusning i vattnet ‘, säger Robert Wintner, ägare till Snorkel Bobs s.’ Detta skapar panik. Andningssättet, överdriven andningssprutor med ditt sinne. ‘Du tänker inte tydligt och du försöker suga för den där lugn är det viktigaste du kan göra i dykning, surfing, snorkling. Allt du gör i vattnet, ‘tillade Childress.Dave Carvalho öppnade en surfbutik på grund av sin kärlek till vattnet, men den erfarna vattenmanen sprang i problem med att prova den nya ansiktsmasken. ‘Med den masken avbröt den luften och blev överraskad. Jag kunde se om någon inte visste vad de gjorde, de kunde sluta panikas, säger Carvalho , ägaren av Big Wave Dave.Carvalho hyr snorkeluppsättningar i Waikiki, som har vuxit till att bli en stor p Konst av sin verksamhet, ‘Folk söker mask, flänsar och snorklar innan de går runt ön. Och de får det från oss, det är bara $ 12. Vi trodde att vi skulle tillhandahålla en tjänst som behövs i detta område. ‘Medan besökare kan hämta billiga snorkelsatser som de vanligtvis inte får, enligt Carvalho, finns instruktioner om hur man snorklar.’ Det verkar som de flesta som kommer här letar du efter mask, fenor och snorkel, vet vad de får det för, ‘tillade Carvalho. Staten behöver inte säkerhetsinstruktioner för företag som hyr ut snorkelväxlar. Men vid Snorkel Bobs förberedelse av människor för vattnet kommer med varje uthyrning. ‘Vi har inte haft några dödsfall i 32 år på grund av kvalitetsutrustning och skyltar, verbala instruktioner och vägledning för varje gäst,’ tillade Wintner. Vissa känner att det borde finnas regler så att besökarna vet vad de kan förvänta sig av snorkelupplevelsen innan de slå på vattnet. ‘Det är mycket mer arbete än folk ser på tv eller i filmerna. Vissa är inte helt redo för det, och det är mycket mer arbete än det leder vidare,’ tillade Childress.24: e årliga Honolulu Festivalen kommer att sluta med parade och fyrverkerier 24: e årliga Honolulu Festival slutar med parade och fyrverkerier. Hjälp söndag: Tiano ‘sYelp Söndag: Tiano’ sTiano ‘s är en amerikansk, filippinsk och lokal fusionrestaurang. De har 2 restauranger i Ewa Beach och Kunia. De har också 2 matbilar i Waipahu och Honolulu. Om du slutar med, kolla in på din Yelp mobilapp och du kan få gratis ostlikt vitlöksbröd. Ägare och kock Joel Navasca har också en fantastisk speciell för mars månad vid Kuna locationwatch videon för att ta reda på vad det är!
gå ner i vikt tabletter En dödlig start för Hawaii drunkningar