gå ner i vikt på en dag en dietbok

gå ner i vikt matschema en dietbok

Eller smala ner och bota det.

Men behåll en väl utfodrad humor

LAPEER, Mich. Sommaren är alltför ofta den dumma säsongen för nyheter i Michigan. Några år, postrar zip till övre halvön, där de upptäcker andlös att de olyckliga lokalbefolkningen planerar att avskilja och gå med i Wisconsin.

Elvis Presley ses regelbundet i Kalamazoo, fjälllejonen ses svagt i olika ställen med skrubbeträden över staten, och förra veckan grävde polisen upp en bakgård i Bay City i en fruktbar strävan att hitta. Jimmy Hoffa.

Men glöm allt det, för här är en historia av mycket större betydelse.

Det finns något nytt med Jack Kevorkian, alias Michigan Inmate nr 284797. Nej, han kommer inte ut eller får arbeta på sjukhuset vid Thumb Correction Facility i Lapeer, där han för närvarande är bosatt.

Han skriver eller faktiskt reviderar en dietbok. Ja, du läste det rätt. Redan 1978 blev han berömd för att hjälpa mer än 130 personer att släppa dessa sura band av jord, och den framtida aposteln av assisterad självmord skrev ‘Slimmericks och Demi Diet’, som han publicerade sig (under ‘Penumbra Inc . ‘).

Innan han flyttade in i allmänna bostäder 1999, där han gör 10 till 25 år för andra graders mord, berättade Kevorkian att han trodde att alla dieter var i stort sett desamma. att gå ner i vikt, behöver dietern att äta mindre och träna mer.

Alla vet det här, sa han. Ingen vill dock höra det. Istället vill vi hitta en magisk formel som gör det möjligt för oss att äta två bitar blåbärs paj en la mode varje natt och fortfarande gå ner i vikt. Därför fortsätter så många nya dietböcker att visas.

Kevorkian,
gå ner i vikt på en dag en dietbok
som för det mesta av sitt liv har varit någonstans mellan skrymmande och galna, bestämde sig för att han ‘försökte komma in på åtgärden tillbaka i disco hopping 1970s. Hans bok tar en ny metod.

Den goda läkaren föreslår att konsumenterna går ner i vikt genom att ta allt de vill ha, men då äter bara hälften av maten på sin tallrik. Okej, så det är inte så originellt. Men Dr Death to Calories ‘stil är. Han kryddar upp sin berättelse med limericks.

Hans egen, det vill säga:

Ett ovanligt paradox införs

Av många gluttonous smak

Kasta det bort

Halva maten på sin bricka

Håller det bara från att gå till midjan.

Kan du inte föreställa dig en läsare som säger, ‘Du dödar mig, doc’?

I själva verket är Slimmericks underhållande, har en lätt beröring och är full av förnuftiga och intelligenta råd om viktminskning. (Picasso har inget att oroa sig för.)

Ibland finns det en liten blixt som tyder på att du inte exakt hanterar bra gamla Dr. Pritikin.

Hans bok sålde aldrig mycket bra för att, eftersom han själv tryckte ut det, fanns det ingen större utgivare som marknadsför den och fick den på bokhandeln. Kevorkian, som var i en period av uppfinningsrik frenesi vid tiden, arbetade också med att perfekta runt spelkort, en cykel som fungerade på vatten och engångs solskydd och snart förlorade intressen för att marknadsföra sin dietbok.

Senare, när han blev känd, uttryckte minst en utgivare intresse för att återge Slimmericks. Och eftersom han var upptagen med att fylla i dödsidorna och sitta genom försök, var det svårt att hitta tiden.

Nu har dock Kevorkian ganska lång tid på sina händer (han kommer inte vara berättigad till parole till 2007) och vänner säger att han reviderar ett antal tidigare böcker.

Kanske kommer det att finnas lite limerick i linje med ‘följ min diet, och du’ behöver aldrig oroa dig för att jag gör ett hussamtal. ‘
gå ner i vikt på en dag en dietbok