gå ner i vikt hälsosamt En Gretna kvinna känns bättre än hon någonsin har

träningsprogram gå ner i vikt En Gretna kvinna känns bättre än hon någonsin har

En ny dig: En Gretna kvinna känns bättre än hon någonsin har. Mer >> En ny du torsdagar med Nancy ParkerA nya du torsdagar med Nancy ParkerWatch ett nytt du. Nancy Parker är värd ett veckosegment med inspirerande människor som har gått igenom en livsförändrande metamorfos och har övervunnit fysiska och mentala utmaningar för att bli en ny person. Titta på denna torsdag eftersom denna motiverade kvinna från Gretna delar sin historia. Nancy Parker är värd ett veckosegment med inspirerande människor som har gått igenom en livsförändrande metamorfos och har övervunnit fysiska och mentala utmaningar för att bli en ny person. Titta på denna torsdag, eftersom den här motiverade kvinnan från Gretna delar sin historia. Kristen LeBlanc har förlorat 200 pund under några år. ‘Folk säger vad som är din hemlighet. Det finns ingen hemlighet. Jag har bara aldrig gett upp, sade hon. Övning är lika viktig som att andas till Kristen. Hon är 25 men spenderade de flesta av de här åren. Hon blev rörlig och blev seriös om att göra en förändring. ‘Allting är möjligt men du måste önska det,’ sade hon. Kristen kämpade med sin vikt från den tid hon var en liten tjej. Hon var alltid ute på utsidan av livet och tittade in. ‘Jag gick inte ut och spelade. Jag gjorde hela tiden video och mat’, sa hon. ‘Övervikt, tjock med stora glasögon rakt ut ur boken tönt!’ hon beskrev. Hon varade skoldagar vid St. Anthony. Mat var hennes vän och hon säger att hon åt genom hennes känslor. När hon var i 8: e klassen var hon redan cirka 350 pund. När Kristen gick ut från gymnasiet uppskattar hon sin vikt på nära 400. När hon bestämde sig för att gå till Delgado, blod tester under en fysisk var ett väckarklocka. ‘De hittade problem med min lever. De sätt jag tog det var antingen jag gå ner i vikt eller förlora min lever.’ Det var den skrämsel hon behövde. Hon började skära på mat, dricka mindre läsk och skära ut fettmjölk. Hon koncentrerade sig på mindre delar. Kristen förlorade 130 pund första och ett halvt år. Hon kom ner till en vikt av 140 pund vid sitt lägsta. Hon började äta mer och började lyfta vikter. ‘Jag har blivit anklagad för operation, svältande mig själv. Jag gjorde inget av det, sade hon. Hon säger att hon började träna på Planet Fitness för tre år sedan med hjälp av styrketräning och lyft som försökte tona upp lös hud. Gymmet och den sociala interaktionen fyller i luckor i så många år av isolering.
gå ner i vikt hälsosamt En Gretna kvinna känns bättre än hon någonsin har