gå ner ett kilo i veckan En främling insisterade på att han var mitt barn i mer än ett decennium

middag under 500 kcal En främling insisterade på att han var mitt barn i mer än ett decennium

Burgums Kilbourne-grupp äger inte det mesta av downtown FargoOtter Tail Power Company-namn Todd Wahlund FinansdirektörAmerican Federal Promotes Adam BraunbergerlifestyleHeadlinesAway from Home: Key West, FloridaFuture smarta hem kommer att rulla upp TV, hjärnvågsbad och så mycket mer coola sakerNy stormar piska upp minnen av gamla Fargo VA att hålla veteraner rådhus, krav klinikBIO Girls melds mentorskap, fitness och tro

Jag har en skugg son en skugg son som jag inte födde, en skugg son som trodde att jag var hans biologiska mor i över ett decennium.

Jag blev först med honom för 14 år sedan, när en privat utredare ringde. Jag hade ingen aning om vad en detektiv skulle vilja ha av mig, kanske en regnesamlare försökte spåra mig? Kanske hade min mor anställt honom för att finna den förmögenhet som hon trodde att min pappa gömde sig från oss? Hon hade anställt flera personer för att hitta pengar över åren till ingen nytta, men ingen hade någonsin nått mig.

‘Din son letar efter dig’ sa den privata utredaren. ‘Den son du gav bort 1985.’

Nu när jag inte väntade.

‘Vad?!’ var allt jag kunde klara av att säga.

‘Ditt namn är på födelsebeviset,’ sa han.

Jag var 17 år 1985, fortfarande några månader bort från att förlora min oskuld. Jag visste att jag inte hade född det året, men samtalet spelade fortfarande med mitt huvud. Har jag på något sätt blockerat en hel graviditet? Jag började känna mig desorienterad när jag pressade telefonen i mitt öra, ibland orolig för minnet, osäker på Verkligheten. Jag undrade om det här var hur det kände sig att vara förvirrande som min mamma, även om hon alltid tycktes så säker på sig själv om vad hon tyckte att hon visste. Jag sa detektorn att nej det måste ha varit en annan Gayle Brandeis. tackade mig för min tid och hängde upp.

Jag trodde inte mycket av det här konstiga telefonsamtalet förrän min skuggson kontaktade mig själv via Facebook i början av 2010. ‘Det här kan vara en galen fråga’, började hans meddelande innan han frågade om jag hade fött en viss dag 1985 Jag hade fött mitt yngsta barn tre månader före det här meddelandet. Jag var fortfarande återhämtad, inte bara från födseln men från min mors död, hon hade också hängt sig mitt i en psykotisk paus när barnet var en vecka gammal.

Jag skrev tillbaka och sa nej, jag hade inte född 1985, och jag önskade honom det bästa med sin sökning. Han bad om ursäkt för eventuella olägenheter och stängde med ‘Var bra’. Jag uppskattade djupt dessa ord, jag kände mig långt ifrån de dagar. Jag stängde min dator och föll tillbaka till den fullständiga nedsänkning av sorg, av livet med en nyfött, att bestämma situationen var löst.

Men då hörde jag från honom igen, den här skuggsonen. Han försäkrade mig om att han inte letade efter ett förhållande. Han ville inte spåra mitt liv, han hade haft några hälsoproblem och ville förstå sin familjemedicinsk historia, sa han. Jag blev frestad att berätta för mig hur min mamma hade arbetat på en dokumentär vid tiden för hennes död, kallad ‘Misdiagnosis Art’, om de olika sjukdomar som hon trodde var vår familj,
gå ner ett kilo i veckan En främling insisterade på att han var mitt barn i mer än ett decennium
men den informationen skulle inte ha någon betydelse för hans liv .

Jag försäkrade honom en gång om att jag inte var den han letade efter. Återigen trodde jag att frågan var vilande tills jag vaknade till en anmälan på min telefon 2016, ‘Är du min mamma?’ Ljus på skärmen Jag tänkte på barnens bok om den lilla fågeln som frågade en ko och en hund och en ångspovel om de var mamma, och sedan läste jag resten av min skuggsons sårande budskap, varje ord trummade med smärta. Det gav honom att jag inte skulle erkänna honom som min son, sa han. Det gav mig att läsa hans ord, för att veta att han associerade mig med denna djupa ache, att jag hade blivit sitt locus. Han skulle snart bli en pappa, skrev han. Om jag var hans mor skulle jag bli mormor. Och jag kände mig så hjälplös att jag ville berätta för honom att jag kunde vara en sorts morfigur i sitt liv, men jag visste att det inte var svaret, han behövde veta var han kom ifrån, och det var inte jag.

Jag erbjöd mig att göra DNA-testning, skriva en artikel, göra allt jag kunde för att hjälpa honom att hitta sin mamma, men han skrev aldrig tillbaka. Han blockerade faktiskt mig. Min skugga son blev omedelbart ännu mer av en skugga, och jag blev förvånad över hur det här såg att det kändes som ett hål i mitt liv, en ny sorg. Den här mannen hade projicerat så mycket hopp och rädsla och ilska och smärta och förvirring och kärlek på mig, och jag hade låtit något av det sippra in i mig, skimra och rasla inuti mig som om jag hade ett fönster i ett parallellt liv, ett alternativt universum där jag verkligen hade född vid 17. När han stängde det fönstret, kände mitt liv mindre, på något sätt. Otroligt berövad.

Jag fann mig själv kontrollera vad jag kunde på min skuggsons Facebook-sida för att se till att han var okej. Många är suffused med längtan efter romantisk längtan, ja, men jag kunde inte undra om texterna härstammar från det mer primala såret. Jag kunde inte heller hjälpa mig att känna mig en märklig ökning av mammas stolthet för hans framgång. Och när jag såg bilder av hans bebis, kunde jag inte skugga barnbarn, men jag kunde inte hjälpa till med stråle.

I oktober i oktober, när jag delade hur jag var hemma av min skuggson, sa min man: ‘Låt oss se om vi kan hitta sin födelsemamma.’ Mitt hjärta rakade. I de 14 år sedan den privata utredaren ringde hade jag aldrig Men jag kände mig helt och hållet som den rätta saken att göra. Min man och jag lanserade i detektiva läget jag skämtade, vi var som ‘Hart to Hart’, de giftiga upptäckterna av 80-talet. Vi kanske inte har sin butler eller yacht,
gå ner ett kilo i veckan En främling insisterade på att han var mitt barn i mer än ett decennium
men vi har någonting de inte ‘t: internet.