bli smal på 4 veckor En komplett lista över 78 anklagare

att gå ner i vikt snabbt En komplett lista över 78 anklagare

Sedan New York Times och New Yorker publicerade bombshell rapporter som beskriver decennier av påstådd sexuell trakasserier och övergrepp av producenten Harvey Weinstein i början av månaden har dussintals kvinnor kommit fram med liknande påståenden mot filmmagulen.

78 kvinnor har anklagat Weinstein för olämpligt för potentiellt kriminellt beteende som sträcker sig från begäran om massage till att skrämmande sexuella framsteg till våldtäkt.

1. Amber Anderson, en skådespelerska som är känd för The Riot Club, skickade till Instagram den 16 oktober som Weinstein till ett privat möte. uppförde sig otillbörligt och föreslog ett förhållande till min karriär samtidigt som han skakade om andra skådespelerskor som han hade på ett liknande sätt, skrev hon. försökte ta min hand och lägga den i hans knä vilket är när jag lyckades lämna rummet. Lysette Anthony, en engelsk modell och skådespelerska av Hus och Wives, berättade Sunday Times den 15 oktober att Weinstein våldta henne i sitt hem i slutet av 1980-talet.

3. Asien Argento, en italiensk skådespelerska, modell och regissör, ​​berättade för New Yorker att i 1997 när hon var 21 år bad Weinstein om en massage och med våld utförde oralsex på henne på ett hotell i Frankrike.

4. Rosanna Arquette, 58, berättade för New Yorker att hon avböjde ett förskott från Weinstein på 1990-talet och sa att han bad om en massage medan han bara hade på sig en badrock. Hon säger att producenten berättade för henne att hon gjorde ett misstag genom att avvisa honom och hävdar att han har gjort saker svårt för (henne) i åratal. Arquette är en skådespelerska, regissör och producent som är känd för sitt arbete i Massfiction och The Executioner s Song.

5. Jessica Barth, den 37-årige skådespelerskan från Ted-filmerna, berättade att New Yorker Weinstein bjöd henne till ett affärsmöte i sitt hotellrum Beverly Hills efter 2011 Golden Globes. Barth senare påminner om att han hade champagne väntar och växlade mellan att erbjuda att kasta henne i en film och krävde en naken massage. Hon hävdar att när hon flyttade mot dörren för att lämna, slog Weinstein ut och sa att hon måste gå ner i vikt tävla med Mila Kunis.

6. Ambra Battilana Gutierrez, en italiensk modell, kan höras pressas av Weinstein i ljudband från en polisavdelning från New York som går ut i 2015. I tejpen tillåter han till synes att foga modellen på föregående dag. Weinstein når en uppgörelse med Gutierrez, enligt Times.

7. Kate Beckinsale, 44, som postades till Instagram den 12 oktober, anklagade Weinstein för att erbjuda henne alkohol under sitt första möte när hon var bara 17. antog att det skulle vara i ett konferensrum som var mycket vanligt, skrev hon. Jag anlände, receptionen berättade för mig att gå till sitt rum. Han öppnade dörren i sin badrock. Beckinsale är en engelsk skådespelerska som har spelat i mycket Ado om ingenting och Pearl Harbor.

8. Juls Bindi, en massageterapeut som påstås i en 20/20 intervju som Weinstein onanerade framför sig medan han föll bröstet i 2010. Hon var 29 år vid tiden och säger att Weinstein diskuterade en möjlig bokhandel med henne innan händelsen hände.

9. Zoe Brock, en New Zealand-modell, berättade The Guardian och skrev i en 2.700 ordpost på Medium som Weinstein hörde henne i ett hotellrum under Cannes Film Festival 1997 och bad henne om massage medan han var naken. Modellen, som var 23 vid tiden, säger att hon låste sig i ett badrum för att fly.

10. Cynthia Burr, nu 62, berättade för New York Times i en intervju publicerad den 30 oktober att hon som ung ung skådespelerska i New York träffade Weinstein i en hotelllobby och han packade upp sin fluga och tvingade henne att utföra oralsex på honom i en hall. var bara han och jag ensam, sa hon. var rädd att jag hade det för att komma undan.

12. Marisa Coughlan, en 43 årig skådespelerska som spelade i Super Troopers, berättade för The Hollywood Reporter den 18 oktober att Weinstein bad henne träffa på ett hotell 1999 för att diskutera en filmroll och hävdade att när hon var där, han begärt en massage från henne.

13. Hopp Exiner d arbetade för Weinstein konsertföredlingsföretag, Harvey och Corky Productions, i slutet som hon berättade för Times. På affärsresa till New York City säger hon att Weinstein hävdade att det fanns ett misstag på hotellet och endast ett rum var tillgängligt. I mitten av natten, Exiner d nu 62, säger Weinstein våldsamt utförde oralsex och samlag om henne.

14. Florence Darel, en 49-årig fransk skådespelerska, berättade för folk den 12 oktober att Weinstein förföljde henne i mitten och föreslog sedan henne i ett hotellrum medan hans fru vid tiden Eve Chilton var i rummet bredvid. Darcel starred i The Stolen Children och Uranus.

15. Emma de Caunes, en fransk skådespelerska, berättade för New Yorker att Weinstein bjöd in henne till sitt hotellrum i Cannes under 2010. Medan hon samtalar från en vän går han in i sitt badrum där hon hör duschen att sätta på sig . Hon säger senare att han kom ut med en erektion och krävde att hon låg på sängen. var som en jägare med ett vilddjur, sade hon. rädsla hamnar på. De Caunes spelade in i The Sleep of Science och Mr. Bean Holiday.

16. Juliana De Paula, en före detta modell, berättade för Los Angeles Times att Weinstein föll henne och tvingade henne att kyssa andra modeller i New York för ett decennium sedan. Hon tillade att när hon försökte lämna, jagade henne runt naken, och hon var tvungen att slåss honom med brutet glas.

17. Cara Delevingne, den 25-åriga engelska skådespelerskan och modellen delade i en Instagram-post den 11 oktober och i ett uttalande till New York Magazine och Huffington Post att filmproducenten försökte kyssa henne i ett hotellrum. ‘Så snart vi var ensamma började han skryta om alla skådespelerskor som han hade sovit med och hur han hade gjort sina karriärer och talade om andra olämpliga saker av sexuell natur’, skrev hon. Delevingne stjärnor i Valerian och Tulip feber.

18. Sophie Dix, en engelsk skådespelerska känd för sin roll i Advokaten, berättade TheGuardian den 13 oktober att hon blev utsatt för sexuella övergrepp mot Weinstein på Savoy-hotellet i London i

19. Lacey Dorn, en nyutexaminerad dokumentärfilmare, berättade för tiderna att hon sprang in i Weinstein vid en Halloween-fest på Gramercy Park Hotel 2011, där han grep sig mellan benen, rörde sig på skinkorna och sköt genom hennes kläder.

20. Dawn Dunning, en servitris och en efterföljande skådespelerska, berättade för Times att 2003 lurade Weinstein henne till sitt hotell där han väntade i en badrock framför vad han sa var kontrakt för hans nästa tre filmer men hon kunde bara underteckna dem på ett villkor: Hon skulle behöva ha tre sätt sex med honom. Dunning skrattade, förutsatt att han skojade. Weinstein blev arg, påminner hon om. aldrig göra det i den här verksamheten, hon sa att han berättade för henne. är hur verksamheten fungerar. Dunning flydde.

21. Skådespelerska och regissör, ​​berättade för Washington Post och senare People that Weinstein föreslog henne med en kyss, och när hon borstade bort honom hotade han sin karriär.

22. Alice Evans, en brittisk skådespelerska, skrev i The Telegraph den 14 oktober att Weinstein försökte röra och kyssa henne under Cannes Film Festival 2002. I essäet hävdar hon också att hennes avslag på Weinstein negativt påverkat hennes och hennes mans karriärer. Evans spelade in i julkortet och The Vampire Diaries.

23. Lucia Evans (formellt Lucia Stoller) berättade för New Yorker att hon närmade sig Weinstein vid en New York-klubb och inbjudades till ett möte år 2004. Vid ankomsten skedde hon till ett kontor där han båda smickrade henne och rekommenderade hon går ner i vikt för att vara på sin reality show, Project Runway. det var då han angrep mig, sa Evans tidningen. tvingade mig att utföra oralsex på honom. Jag sa, om och om igen, vill du inte göra det här, sluta, don I slutändan sa hon en stor kille. Han övermanade mig. Angie Everhart, en skådespelerska (Take Me Home Tonight) och tidigare modell kom fram på KLOS morgon show som påstod Weinstein onanerade framför henne på en båt under Venice Film Festival. Den tidigare modellen och skådespelerskan hävdar att Weinstein sa till henne: ‘Du är en riktigt trevlig tjej, du borde inte berätta för någon om det här.

25. Claire Forlani, en engelsk skådespelerska (Meet Joe Black and Boys and Girls), tog på Twitter den 12 oktober för att hävda att hon dödade fem olika framsteg från Weinstein genom åren.

26. Romola Garai, en engelsk skådespelerska, berättade förmyndaren att under 2004 under auditionsprocessen för Havana Nights blev hon tillsagd att komma fram till Weinstein hotellrum, ensamt. svarade dörren i sin morgonrock, ‘sa hon.’ Jag var bara 18. Jag kände mig kränkt av den, den har stannat mycket tydligt i mitt minne.

27. 10 som på Sundance Film Festival 2008, inbjöd Weinstein henne till sitt rum för att diskutera hennes manus, men efter ca 30 minuter återvände han från badrummet i ingenting annat än en mantel med framsidan öppen. Weinstein fortsatte att komma i badkaret och höll på att be mig att se honom onanera, sade hon. Geiss säger att hon flyttade för att lämna sitt hotellrum och Weinstein slog henne till dörren och lovade att presentera henne för sin bror, Bob, grönlampa henne skript och ge henne en tre bildöverenskommelse. Men hon måste titta på honom onanera först.

28. Louise Godbold, en verkställande direktör för non-profit Echo Parenting Education, skrev i ett bloggpublikat som publicerades den 9 oktober att hon i början var ett offer för Weinstein. Hon beskriver att fånga sig i ett tomt mötesrum, föreslås för en massage och berörs på axlarna.

29. Judith Godreche. Vid 24 år invigdes den franska skådespelerskan (The Man in the Iron Mask) till frukost med Weinstein under filmfestivalen i Cannes 1996, berättar hon Times. Därefter lurade mogulen, som just hade köpt sin film Ridicule, henne till sitt rum och lovade att prata om att planera en Oscar-kampanj. Då bad han om att ge henne en massage. Hon sa nej. Nästa sak jag vet, han pressar mot mig och drar av min tröja, påminner hon om. Hon drar bort och lämnar sviten.
bli smal på 4 veckor En komplett lista över 78 anklagare