bästa träning för viktminskning En diet för kroppen och plånboken

recept för en vecka En diet för kroppen och plånboken

Jag är inte en som hoppar på bandvagnar. Jag tycker inte om Lady Gaga, jag har inte fjäderförlängningar som växer ut ur mitt huvud, jag köper inte till ‘energi’ vatten, och mest av allt trots det någonsin växande popularitet hos Valdosta State University, bär jag inte UGG-stövlar med mina shorts (seriöst, lägg på byxor redan).

Men som miljoner över hela världen gjorde jag också ett nytt årsupplösning för att gå ner i vikt och bli lämplig. Jag får en sen start, men när du har fem lådor Ramen Noodle sitter i ditt skafferi, äter du det eftersom även en biffmiddag inte kan slå en 20-procentig måltid.

Förutom att de flesta kostvanor kräver mycket färskvaror som bara kan köpas en vecka i taget, och ärligt talat, har jag inte tid för det. Jag hittade sista gången jag var på en hälsosam spark, slutade jag upp kasta bort en hel del moldy grönsaker och frukt.

Så, detta går runt, jag begränsade min hälsosamma ätning till min livsstil. Som nyhetsreporter är mitt schema överallt. Min man s schema, medan rutinen är bizar. Vi äter inte våra måltider samtidigt, och jag kan därför inte laga mat i bulk som de flesta familjer.

Så jag delar med dig min matlista och måltidsplaner. Denna diet är tvåfaldigt. Först har jag ett mål att förlora 10 pund, men ännu viktigare, detoxing för att göra min kropp till en ren skiffer för att skära ut kött .

Jag upptäckte den här metoden för några år sedan efter att jag bröt min käke som krävde att jag skulle få operation. Efteråt kunde jag inte äta fast mat i en månad. Jag bestämde mig för att göra en förkortad version av samma diet, för det fungerar inte bara, det är otroligt kostnadseffektivt och inte tidskrävande.

Jag köpte 49 koppar non fat, inget socker tillagde yoghurt, 24 bananer (det är en vecka, du måste köpa 24 nästa vecka),
bästa träning för viktminskning En diet för kroppen och plånboken
två lådor Carnation Instant Breakfast (choklad), två liter skummjölk och 17 koppar värt frusen frukt.

Mitt smoothieschema är följande:

Morgon: 1 kopp yoghurt, 1/2 kopp skummjölk, 1/2 kopp frusen frukt, 1 banan och 1 pack Carnation Instant Breakfast.

Lunch och middag: 1 kopp yoghurt, 1/2 kopp skummjölk, 1/2 kopp frusen frukt och 1 banan.

För mitt mellanmål mellan frukost och lunch, gör jag samma recept som lunch och middag, men bara dryck hälften. Den andra hälften, jag sparar i kylskåpet för nästa dags mellanmål. Därför gör du bara en mellanmål varannan dag.

Alla mina smoothie-ingredienser i två veckor kostar mig $ 54. I priset ingår inte 24 pack vatten, 12 paket grönt te, en låda tepåsar med ingefära, en kanna med 100 procent naturlig apelsinjuice och en kanna med 100 procent naturlig druvsaftjuice.

Med denna diet är det viktigt att vara ständigt hydratiserad. I två veckor köpte han bara två påsar frysta kycklingbröst, tre påsar frusna grönsaker och två lådor brunt ris till middag. Alla som kom in omkring $ 50.

Till frukost har han en helkornspannmål med skummjölk, och för lunchar äter han allt naturligt jordnötssmör och gelé på fullkornsbröd, med Triscuit-kakor och en 90-kalori-granolabar för ett mellanmål.

För mat, dryck, etc. var hela vår livsmedelsbutik i två veckor runt $ 160. Jag har funnit att skära ut läsk och ohälsosamma mellanprodukter är inte bara bra för våra kroppar, men bra för vår budget.

Bortsett från kostnadseffektiv, hälsosam kost, finns det en sådan sak som kostnadseffektiv träning.

Gym kan vara dyrt, och när du arbetar 40 timmar i veckan kan det vara svårt att samla upp motivet att gå och bli gawked hos alla erfarna muskelbyggare. Det är därför jag tycker om att göra mina övningar hemma före sängen. Jag hittade de flesta av mina övningar på Pinterest men också råd från Army träningspassar som min pappa brukade använda.

Det mest effektiva jag gör är att springa. Spåret på Valdosta Middle School är öppet för allmänheten och det ger en säker miljö bort från bilar. Dessutom körs flera personer på spåret,
bästa träning för viktminskning En diet för kroppen och plånboken
så istället för att springa ensam kan du säkert springa i grupper.