bästa dieten för att gå ner i vikt En etikettguide

bra sätt att gå ner i vikt En etikettguide

(CNN) Det finns 7 miljarder människor i världen. Och hela 22% av dem 1,6 miljarder fastar från soluppgång till solnedgång. Varje dag. För en hel månad.

Det Ramadan, den heligaste månaden av den muslimska kalendern. Men om du inte är en muslim bara en omtänksam, omtänksam person. Är det något du borde göra så att du inte stöter på som okänslig för dina fastande vänner?

Under de närmaste 30 dagarna kommer muslimer runt om i världen att avstå från att äta och dricka under dagsljus. Det betyder inte att du ska fortsätta att göra affärer som vanligt. (Slå bara ett dövt öra till våra grumlande mage.)

2.. men försök att inte schemalägga en arbetslunch

Om du måste vara värd en brun väska, borde du. Men det är inte synd om vi sitter där, som en vegetarisk vän vid en churrascaria. Ditto för en happy hour mixer. Om din muslimska medarbetare tar ett pass,
bästa dieten för att gå ner i vikt En etikettguide
förstår du.

3. Du behöver inte snabba med oss.

Du kan om du vill se hur det känns. Men det kommer inte att skada våra känslor även om vi är bästa vänner.

4.. men du kan gå med oss ​​för Iftar

Iftar är brottet av den snabba efter solnedgången. Vi gillar att göra det till en stor gemensam måltid. Du bör komma.

5. Du måste inte veta när det börjar.

Ramadan är som jul eller tacksägelse, som i alla vet exakt när det faller. Det studsar runt, för den islamiska kalendern är månen. När det börjar beror på när nymånen ses. Det varför de exakta datumen ändras från år till år.

6. men var snäll flexibel

Hur vi bestämmer när Ramadan börjar är bestämt gammal skola: Du måste fysiskt se månen (även om det finns appar för det). Därför, om din medarbetare säger, ‘Från morgon kan jag börja jobba tidigt så att jag kan lämna tidigare?’ försöka rymma.

7. Vi går fortfarande med kaffe med dig.

Nej, vi kan dricka. Inte ens vatten. Men vi går med dig om du vill ta en paus.

8.. men vi kan hålla vårt avstånd

Ett ord: Halitosis. Du försöker inte äta eller dricka för hela dagen. Det varför vi stod en fot ifrån dig när vi pratar.

9. Du kan säga ‘Ramadan Mubarak’.

Det finns inget ‘krig mot jul’ nivå kontroversen kring hälsningen (det betyder ‘Happy Ramadan’). Din muslimska medarbetare kommer att uppskatta tanken.
bästa dieten för att gå ner i vikt En etikettguide