viktminskning app ett mycket stabilt geni ‘

gå ner i vikt utan diet ett mycket stabilt geni ‘

WASHINGTON (AP) President Donald Trump kände sig tvungen lördag för att låta världen veta att han spelar med alla sina kulor och är bland de skarpaste kakorna runt.

I en serie tweets försvarade Trump sin mentala förmåga och skrytte sig om sina hjärnor och sa att han är ‘som, riktigt smart’ och ‘ett mycket stabilt geni’. Det var den senaste drivkraften mot en ny bok som porträtterar honom som en ledare som inte förstår hans kontors vikt och vars kompetens är ifrågasatt av assistenter.

‘Egentligen, under hela mitt liv har mina två största tillgångar varit mental stabilitet och är som, väldigt smart’, Trump tweeted från Camp David, presidentens reträtt i Maryland, några timmar före en strategisession på 2018 lagstiftningsagenda med republikan kongressledare och kabinetsmedlemmar.

Och när Trump tog upp reporter senare var Ivy League-kandidaten redo för frågan.

‘Jag gick till de bästa högskolorna,’ sa Trump, som har en kandidatexamen från University of Pennsylvania.

Boken citerar också Trumps tidigare chefstrateg, Steve Bannon, och andra framstående rådgivare som ifrågasätter presidentens kompetens.

‘Jag anser att det är ett skönlitterat verk’, sa Trump till reportrarna och beklagade sedan landets ‘väldigt svaga’ förlamningslagar. ‘Jag antar att slarvig Steve tog honom ganska mycket i Vita huset och det var en av de sakerna. Det är därför som slarvig Steve letar efter ett jobb. ‘

I en av hans morgonen tweets, sade presidenten att kritiker ‘tar ut den gamla Ronald Reagan playbooken och skriker mental stabilitet och intelligens.’

Han sa att hans resa från ‘MYCKET framgångsrik affärsman’ till verklighetstv-stjärna till president vid sitt första försök ‘skulle kvalificera sig som inte smart, men geni. Och ett mycket stabilt geni på det!’

Reagan dog 2004, i åldern 93 år, från lunginflammation komplicerad av Alzheimers sjukdom som gradvis hade blivit sinnet. Ibland när han var president verkade Reagan glömska och skulle förlora sitt tänkande medan han pratade.

Doktorer sade emellertid att Alzheimer inte skulle skylla på att sjukdomen diagnostiserades år efter att han lämnade kontoret. Reagan meddelade sin diagnos i ett brev till det amerikanska folket 1994, mer än fem år efter att ha lämnat Vita huset.

Trump, nu 71, var den äldsta presidenten någonsin när han antog kontoret. Reagan var nästan åtta månader yngre.

Trumps stabschef, John Kelly,
viktminskning app ett mycket stabilt geni '
som har försökt att ge order till ett kaotiskt vitt hus, sa att han inte hade sett tweetsna tills reportrar visade dem till honom strax innan Trump pratade om middagstid.

Men han sa att Trump inte var arg fredag ​​eller lördag. ‘Jag trodde att han skulle vara uppriktigt’, sa Kelly.

När det gäller tweets: ‘Han känner att han kan gå runt pressen och få sitt perspektiv ut genom tweeting,’ förklarar Kelly. ‘Det är sånt varför han gör det.’

Chatter om Trumps mentala skicklighet för kontoret har intensifierats de senaste månaderna på kabelnyheter och bland demokrater i kongressen.

Vita huset talesman Sarah Huckabee Sanders i veckan kallade sådana förslag ‘skamligt och skrattretande’.

‘Om han var oförmögen, skulle han troligen inte sitta där och skulle inte ha besegrat den mest kvalificerade gruppen kandidater som republikanska partiet någonsin har sett’, sa hon och kallade honom ‘en oerhört stark och bra ledare’.

Trump är inställd att ha sin första fysiska undersökning som president i fredags på Walter Reed National Military Medical Center i Bethesda, Maryland.

Denna examen involverar inte vanligtvis att presidenten genomgår en mental hälsa utvärdering, som vissa demokrater har uppmanat.

Rep. Jamie Raskin, D Md., Införde en proposition i april för att inrätta en kommission som skulle studera om presidenten är psykiskt eller fysiskt oförmögen att utföra sina uppgifter. Och i augusti inledde rep. Zoe Lofgren, D Calif. En resolution som uppmanade vice presidenten och regeringen att få Trump att genomgå en mental och fysisk tentamen för att avgöra om han är kompetent. Ingen åtgärd har gått någonstans.

I början av december röstade kammaren överväldigande för att döda en resolution från en liberal demokrater för att döma Trump. Rep. Al Green, D Texas, sade att Trump hade associerat sitt ordförandeskap med orsaker rotade i bigotry och rasism.

För att hävda sitt påstående som anklagar Trump för höga förseelser, hänvisade Green till incidenter som Trumps skull på båda sidor för våld i en dödlig vit supremacist samling i Charlottesville, Virginia, och hans delning av hatfulla anti-muslimska videor publicerade online av en frans brittisk extremist grupp.

Husminoritetsledare Nancy Pelosi, D Calif., Och Minority Whip Steny Hoyer, D Md., Sade i ett uttalande strax innan omröstningen att ‘legitima frågor har uppkommit om hans skicklighet att leda denna nation’, hävdade de ‘nu är inte dags att överväga föremål för förföljelse. ‘
viktminskning app ett mycket stabilt geni '