viktminskning app Ett glas vin på natten kan hjälpa dig att gå ner i vikt

isbergssallad kalorier Ett glas vin på natten kan hjälpa dig att gå ner i vikt

Det låter för bra för att vara sant, men äntligen har vetenskapen bekräftat att hänga i ett glas rött vin kan hålla dig trimma.

Enligt forskning som publicerades av Washington State University i juni förra året finns det en förening som finns i rött vin som kan bidra till att förebygga fetma och metabolisk dysfunktion.

I medicinska samhället, förrän för några år sedan, var tanken att det bara fanns två typer av fett, vitt och brunt. Men enligt professor i djurvetenskaper vid WSU, Min Du, hjälper polyfenoler som Resveratrol att omvandla vitt fett till ett tredje fett: beigefett.

Vitt fett hänger i kroppen när vi förbrukar för många kalorier och brinner för lite vilket motsvarar ett däck och andra chub när det ackumuleras i överskott. Å andra sidan är brunt fett det fett som kroppen brinner och använder för att värma kroppen.

Enligt Women Health Magazine kan du generera brunt långt genom att träna, få gott sömn och utsätta dig för kyla regelbundet.

Beige fett genereras av vitt fett och kan lätt brännas av. Men helst vill du ha en balans mellan alla tre.

som resveratrol är bra eftersom de förbättrar oxidationen av fett så att den blir överbelastad. Överskottet är bränt som värme, sade Du.

Sanningen är att polyfenoler finns i mycket högre koncentrationer i frukter som blåbär, jordgubbar, hallon, äpplen och druvor än i vin.

Men de finns! Så kan CAN hjälpa dig att gå ner i vikt och det mycket roligare att säga än druvor hjälper dig att gå ner i vikt.
viktminskning app Ett glas vin på natten kan hjälpa dig att gå ner i vikt