träning gå ner i vikt Ett allvarligt fall av seniorit

gå ner 7 kg Ett allvarligt fall av seniorit

Tosk, som vände 66 förra året, är också en grundpelare i den regionala cykelscenen; Jag träffade honom vid Berkshire West i ungefär 2008. Han visste noga att han hade spandex shorts offentligt och inte samtidigt på en cykel.

Den 12 november tog Tosk mig till Oktober Mountain State Forest, på väg ut från Kirvin Park spårhuvud i Pittsfield. Där visade han mig ordentligt på spåren i tre timmar; när vi var färdiga eller ska vi säga när jag var klar gick Tosk för att åka för ytterligare ett par timmar; där ute på de 16 500 hektar, ibland så höga som 1.800 fot, överdrog jag det försökte hålla sig med honom och kände mig eländig resten av dagen.

Grinden kom ut till Tosk i telefon i veckan för att ta reda på vilken typ av cyklist som skulle rida en vän i smutsen. Här är vad han hade att säga om fyra säsongsträning och hur man bor längre, bättre:

Grinden (ringsignal. Telefonen hämtar.): Hej? Hallå?

Steve Tosk: Jag vill ha min advokat närvarande, eller jag säger inte ett ord.

Grind: Det är bra. Du får din advokat. Presidenten och utgivaren (av The Eagle) är en domare han är min advokat (lögn).

A: Bara inser,
träning gå ner i vikt Ett allvarligt fall av seniorit
jag är inte en av de hardcore mountainbikrarna; det är bara en säsongsbetonad sak.

Q: Det är okej. Dagen vi fick möjlighet att rida ihop gjorde du bra. Hur skulle du betygsätta dig själv för fysisk träning för en 66-årig man?

A: Jag säger att jag har utmärkt fitness för långdistans uthållighetstyp aktivitet.

F: Och vad säger din läkare om din träningsnivå?

A: Jag vet inte. Jag går inte till doktorn.

F: Du mår bra?

A: Ja.

Fråga: Vad säger fru Tosk om din träningsnivå?

A: Hon skulle hålla med.

F: Så accepterar hon inte ansökningar denna vecka?

A: Nej, inte denna vecka, men tack för att du frågar.

F: Är det verkligen sant att du och jag mountain biked vid oktober Mountain State Forest i november?

A: Rätt, ja.

F: Och är det också sant att du piskade ett tag på Oktober Mountain?

A: Nej, det är inte sant.

Q: Jag skulle säga att det är sant; Jag fick nästan kräkningar.

A: Jag skulle säga att vi började på terräng som du inte brukade, och när du gradvis började acklimatiseras till terrängen, frikände du dig beundransvärd. Min fördel var att ha varit på bekant territorium.

Fråga: För generös

A: Jag visste hur man slog varv och kurvor, och du behövde lite mer tid att få dina lager.

F: OK. För rekordet piskade du min a. Du var på väg upp på berget, och sedan kommer du tillbaka ner för att kolla på mig,
träning gå ner i vikt Ett allvarligt fall av seniorit
det kallas att jaga min a.