hur många kalorier är ett kilo Ett nytt förfarande för varaktig viktminskning

vad ska jag äta för att gå ner i vikt Ett nytt förfarande för varaktig viktminskning

GRAND RAPIDS, Mich. (WOOD) En ny säsong betyder nya mål, och en populär mister vikt och blir friskare. Spectrum Health erbjuder nu ReShape, ett icke-kirurgiskt tillvägagångssätt för viktminskning för dem som vill gå ner i vikt och uppnå en hälsosammare livsstil.

ReShape använder två anslutna ballonger för att ta upp rum i magen. När ballongerna är på plats känns patienten mindre hungrig och kommer att lära sig att äta hälsosam mat i rimliga delar. Precis som bariatrisk kirurgi, får patienter kontinuerlig vägledning från experter som utvärderar patientens schema,
hur många kalorier är ett kilo Ett nytt förfarande för varaktig viktminskning
vanor och behov. De ger ett personligt tillvägagångssätt för att hjälpa patienterna att äta hälsosamma, hålla sig i form och skapa permanenta livsstilsförändringar.

Ballongerna införs i ett icke-kirurgiskt ingrepp. Den deflaterade dubbla ballongen sätts försiktigt in i magen genom matstrupen. Det betyder att det inte finns några snitt eller ärr. ReShape är ett polikliniskt förfarande, så införandet av ballongerna är avslutat på cirka 20 minuter, utan sjukhusvistelse.

Till skillnad från viktminskning operationer, ReShape inte permanent omdirigera matsmältningssystemet. Efter sex månader avlägsnas dubbelballongen och patienter fortsätter att arbeta med Spectrum Health-teamet i ytterligare sex månader.

Vem skulle kvalificera sig för ReShape?

Du har en ko morbiditet

Du har inte haft tidigare viktminskning kirurgi

Du måste vara villig att göra förändringarna för att stödja en hälsosam livsstil

ReShape har redan bevisat rekord av framgång. En ny studie visar att patienterna har förlorat mer än två gånger mer vikt med ReShape än med kost och motion. Och de flesta patienter håller tyngden av eller fortsätter att förlora,
hur många kalorier är ett kilo Ett nytt förfarande för varaktig viktminskning
även efter att ballongerna har tagits bort.