hur många kalorier är ett kilo Ett mirakelbota för fetma

2 veckors diet Ett mirakelbota för fetma

För att fortsätta läsa artiklar måste du bli abonnent eller logga in om du är en abonnent. För information om prenumeration, klicka på Prenumerera och följ anvisningarna. (MT) måndag fredag, eller maila oss. Om du inte vill prenumerera, besök oss igen för att läsa mer artiklar. Icke-abonnentåtkomst uppdateras var 30: e dag, med början från den första artikeln som lästes i denna cykel. För att fortsätta läsa artiklar måste du bli en abonnent eller logga in om du är abonnent. För information om abonnemang, klicka på Prenumerera och följ instruktionerna. (MT) måndag fredag ​​eller maila oss. Om du inte vill prenumerera, besök oss igen för att läsa mer artiklar . Icke-abonnentåtkomst uppdateras var 30: e dag, med början från den första artikeln som lästes i denna cykel. För att fortsätta läsa artiklar måste du bli abonnent eller logga in om du är en abonnent. För information om prenumeration, klicka på Prenumerera och följ anvisningarna. (MT) måndag fredag, eller maila oss. Om du inte vill prenumerera, besök oss igen för att läsa mer artiklar. Icke-abonnentåtkomst uppdateras var 30: e dag, med början från den första artikeln som lästes i denna cykel.

Vill du kasta den övervikt utan att ändra vad du äter vid måltiden? Det är inte lätt, men det är enkelt: Bara kontrollera tre kritiska beteenden och säg hej till en lättare, lutar dig.

Som noterats i en kolumn tidigare denna månad är en viktig attackpunkt för vegetariska förespråkare tanken att att äta djurmat är naturligt ohälsosamt. Trots att de inte längre är det primära menyalternativet för de flesta snabbmat-franchisetagare, kan veggieaktivister inte bara unna sig att demonisera hamburgare och stekt kyckling som källa till nationens kostsjukdomar, särskilt fetma.

Från en strategisk synpunkt är de förståeligt vuxna anses vara medicinskt överviktiga eller överviktiga

Ungefär 17% av ungdomar och tonåringar är också bedömda att de är överviktiga

Så många som 11% av spädbarn och småbarn är överviktiga, baserat på kroppslängd och viktförhållanden

Det betyder att nästan 95 miljoner amerikaner är betydligt överviktiga till den punkt som de är mycket större risk för de vanligaste orsakerna till dödsfall: hjärtattacker, stroke, diabetes och vissa cancerformer.

Och det är CDC som pratar, inte någon huckster med en mirakel diet plan.

Trots att fetma satser på platåer sedan 2003 är det en folkhälsokris som fortsätter, vilket innebär att aktivistattacker på kött och mejeri som (påstådda) synder fortsätter också.

Det är dags att stoppa allt detta, för nu finns det växande bevis på de verkliga orsakerna till fetma, och det är inte djurmat. Faktum är att det inte har något att göra med någonting du hittar i mitten av någons middagsplatta.

Överväga Drew Carey, TV-skådespelaren med hipsterglasögonen och varumärket buzz cut. ‘Priset är rätt’ värd och före detta stjärna av ‘The Drew Carey Show’, som satt i hans hemstad Cleveland: Han tillbringade mycket av sin karriär som en heftig, jovial komiker som fick skratta trots eller i vissa fall därför att av hans omkrets.

Sedan, för ungefär fyra år sedan, inledde han ett strikt program för att gå ner i vikt och lyckades släppa 80 pund på mindre än ett år. Hur? Som han berättade för People magazine på tiden gjorde han det genom att hålla sig till ‘en kost som är hög i protein, frukt och grönsaker’ och gör en ‘utmanande’ 45-minuters konditionsträning nästan varje dag i veckan. Det är ett praktiskt taget universellt receptbelagt tillsatt protein, reducerade kolhydrater och mycket och mycket träning.

Titta, med undantag för en mycket liten kohort av XXL-män som listar sitt yrke som ‘Offensiv Lineman’, vill ingen packa över överskottstonnage. Det känns inte bra, det lägger inte till åtnjutandet av vardagliga aktiviteter och några fåtal som Carey undantagna, får dig inte till huvudet på linjen vid auditioner för en lukrativ roll i tv eller film.

Även om fetma är extremt svårt att vända, har forskning identifierat några viktiga orsakssfaktorer. Om du lyssnar på livsmedelsbolagen är det naturligtvis deras svar förutsägbart: Ät en ‘balanserad’ diet, som möjliggör gott om oavsett bearbetad produkt eller sockerladdad spannmål, de marknadsförs, tillsammans med ett mytiskt regiment av ‘regelbunden motion’. ‘

Om den enda regelbundna träningen råkar tyvärr de flesta vuxna på TV: n under fotbollsspel eller politiska debatter.

Nej, en mycket bättre orsak till fetma är uttryckt i tre ord: Stress, läsk och sittande.

Bli av med alla tre, eller åtminstone minska deras förekomst i din livsstil, och medan problem med övervikt / fetma inte kommer att elimineras, garanterar jag att de kommer att mildras mycket.

Stress är förmodligen nyckelfaktorn, och en nästan ingen tar seriöst. Men kronisk stress utbreder kaos på kroppen, vilket ger en hormonell obalans som utlöser överdriven lagring av fett, samtidigt som man bryter ner muskelvävnad och retarderar sin metabolism.

Det finns dussintals sätt att lindra stress, inklusive att behandla dig själv till en stor biff eller stor ol ‘tallrik med grill. Välj en och håll fast vid den.

Dricka läsk är nästa på träfflistan. En enda flaska ‘vanlig’ läsk innehåller upp till 18 teskedar socker eller cirka 250 kalorier du inte behöver. Kopplingen mellan sockerkonsumtion och ökad risk för hjärtsjukdomar och diabetes är nu lika stark som sambandet mellan rökning och lunga Risken är så signifikant att American Heart Association kom ut med riktlinjer förra året, vilket uppmanar kvinnor att konsumera högst 100 kalorier av socker om dagen och män inte över 150.

Slutligen har nya studier som analyserar effekten av långa timmar som sitter på datorer, bilar och på soffor avslöjat sådana deprimerande data att frågan ställs: ‘Sitter den nya rökning?’

Det är Mayo Clinic som frågar, förresten.

Bland de andra skadliga effekterna som högre risker för den ovan nämnda hjärtsjukdomen och sockersjuka som sitter under långa perioder får kroppen att gå in på vilken Mayo Clinic endokrinolog James Levine kallar lagringsläge.

Och gissa vad som lagras?

När det gäller att vända övervikt, är maten som består av våra dagliga måltider faktiskt en mindre del av problemet. Visst, det hjälper till att skära ner på skräpmat och raffinerade kolhydrater, och det skulle inte skadas att engagera sig åt åtminstone någon form av aktivitet, som att gå, för att bättre balansera vår stillasittande livsstil.
hur många kalorier är ett kilo Ett mirakelbota för fetma