tips för att gå ner i vikt snabbt Dåtid

vad ska jag äta för att gå ner i vikt Dåtid

LP har en berättelse att berätta, en jätte fantastisk, och det har att göra med ett badrum, en mindre liga, en mamma, en Barry Sanders-video och ett hotell med utsikt över en topless strand i Barcelona. Problemet är att han inte säger det, inte idag, inte imorgon, inte i bokens vänner berätta för honom att skriva. Det är ‘föräldralös’ i honom som håller honom tyst. Eller det är polisinspelningen i honom, överfallet och DUI och barroom arresteringen i honom, som håller honom att skaka på huvudet. Nebraska telefonsamtal i honom, som håller allt låsat inuti. Han lever och bra och på NFL radarskärmen igen, men LP har en bok att läsa och en tränare tackar och grönsaker att äta och sprintar för att springa och en sabbat att observera. Och för övrigt litar han inte på världen ännu. Inte tillräckligt för att släppa ut det hela.

Vilket är synd, för att denna LP har återuppfint sig själv, till den punkt som han var ’99’ s NFL Europe Offensive MVP, som Green Bay vill intervjua honom, att han är tillbaka till sin högskolevikt, att han slutar dricker rum. Han var ute av fotboll i sex månader, men karriärerna har ett udda sätt att komma i full cirkel. På nästan tre år gick han från första omgången av St. Louis Rams till 10: e runda valet av Barcelonas drakar, och om det inte är fallet är ingenting. Men en rolig sak hände på väg till postvägen . LP vaknade

Han talar om hans återupplivning i vaga termer, för att han inte kan få Heisman eller signeringsbonusen han blåste, eller fixa sin barndom, och han är inte över allt det än. Han visste aldrig att han hade en disciplin iota tills det här ögonblicket. Det har varit mycket att ta med, och han vet att han ännu inte är ute av skogen. Men så snart han tecknar sitt nya kontrakt kommer han att bli ombedd om sin vrede management och han kommer inte att vilja prata om det. Och de kommer att säga att han inte har förändrats, och han ‘ kommer att behöva hålla sig coolt, fortsätt att bibelstudie. ‘Tja, om de frågar mig om mitt förflutna, glöm det,’ säger Lawrence Phillips. Men hans vänner, de vänner som på gymnasiet såg honom sluta cigaretter och skriver midnatt siktpapper, vill ha sin historia där ute. Om han inte vill säga allt, kommer de, och de gör det för hans skull, så han kan gå till NFL i fred. De gör det för att de har något de är glada att rapportera: LP har vuxit upp.

Han skulle inte vara mogen, inte i årtiondet. Inte med hushållet växte han upp. Fadern lämnade när Phillips var ett spädbarn och hans mamma Juanita arbetade på en bank för att sätta sig genom college. hon var en pianist som spelade för lön i kyrkor runt södra Los Angeles. Hon tog med sig sonen ibland, och han läste på bussresa över. Men det var inte tillräckligt med pengar i, så när LP var 10, bjudade Juanita sin pojkvän att flytta in. Pojken var mortified, delvis för att mindre kärlek kom sin väg, men också för att han tyckte att den här mannen var lat och en mobbning. Pojkvännen försökte berätta för Phillips vad han skulle göra, och när han invände tog mannen en näve till pojken. Det blev så dåligt att Phillips stannade

gick till klassen när han var i sjätte klass och slutade gå hem också.

Han var en 11 år gammal truant och domstolen placerade honom i MacLaren Hall, som i huvudsak var ett barnhem där Phillips var omgiven av tonåringar med polisregister och probation officerare. ‘Jo, de de varnar dig om, det är de jag vill,’ säger hon.

Hon tog denna 12-åriga till Tina Mac-gruppens hem i West Covina, Kalifornien, som namngavs för ägaren Tina McElhannon, och hon registrerade honom i varje sportliga liga hon kunde hitta. Han utmärkte sig i fotboll, vilket gjorde honom till Big Man on Campus, men också i spår, där han inte förlorade en tävling i flera år. När han äntligen blev besegrad klistrade han på en bild av pojken som slog honom på sin sovrumsvägg. Att träna för nästa race. ‘Det var när jag först såg det, säger Thomas. ‘Såg något annorlunda om honom.’

Lärare på Baldwin Park High ansåg honom akademiskt begåvad, och det hade att göra med de böcker han läste med sin födelsemamma. Men Juanita var inte mycket i mixen nu. Hon gick in på University of Arkansas för att få en examen i datavetenskap, och även om hon skulle ringa varje vecka besökte hon bara fyra gånger om året. Men han skulle fortfarande stråla när hon kom upp, och när hon kom fram till sin gymnasiet, säger Ty Pagone, skolans vicepresident, ‘Lawrence upplyst som ett julgran.’

Men det var fortfarande ärr från allt, och i Nebraska, efter att han var suspenderad från säsongöppnaren för en fistfight hans färskman år, Juanita som hade examen sedan flyttade tillfälligt till Lincoln för att se hur hon kunde hjälpa. Men hon lämnade med sina problem oupplösta, och ingen nämnde hennes namn igen förrän i september kväll 1995 slog Lawrence Phillips sin ex-flickvän ner tre trappsteg av håret.

Phillips hade hittat henne i samband med Nebraska quarterback Scott Frost sent på kvällen och dimeaffärsanalysen från hans tränare, Tom Osborne, var att Phillips hade övergivits av sin flickvän precis som han var av Juanita och knäppte. Folk som kände Phillips såg på den del av berättelsen som det inte var sagt. Det var när han var suspenderad för sex matcher, och det var då hans fotbollskarriär saknades för alltid. Åtminstone det är vad hans vänner säger. Simpson, säger Nebraska assisterande tränare George Darlington. ‘Lyssna’, säger Pagone. Om det aldrig ringer, är han inte avstängd, och han har sin Heisman. Den ringer aldrig, och han har inget av det här. ‘

Några månader senare ursäktade Ramsna om ursäkt för att utarbeta honom. incident, Phillips påstod ingen tävling mot misdemeanor räknat av övergrepp och intrång och fick ett års probation, en probation han brutit omedelbart. med barndomsvän Shyaam Butler när han plockades upp av polisen för DUI, men Butler säger att LP bara hade 1 1/2 drinkar i honom. Tidpunkten var hemskt, mindre än åtta veckor efter utkastet. Det var en annan röd flagga, och Rams skrev honom ett fult kontrakt. Han var den sjätte spelaren plockade överallt, men laget erbjöd inte en signeringsbonus, insisterade på att han gick in i rådgivning och utarbetade ett socialt avtal som alienerade honom innan han någonsin spelade en roll. utegångsförbud, kunde konsumera endast två alkoholhaltiga drycker om dagen och var tvungen att lämna alla out of control-parter.

Han var 22 år gammal, men han kände 11 igen, kände att hans mammas pojkvän bara hade flyttat in igen. ‘Jag var med honom i St. Louis’, säger Troy Drayton, nu en dolphins tight end ‘och jag’ Jag berättade, LP visste inte vem som skulle lita på. Människor där skulle säga, ‘Kom igen, LP, öppna upp, berätta om du gick och dricka igår kväll’ och då går de och berättar för Dick Vermeil eller Rich Brooks. Om du är LP, kommer du till den punkten att du inte bryr dig längre. De pratar med killen. Jag tror inte det skulle ha varit bra med mig heller. ‘

En omogen Phillips uppror naturligtvis. Han ballooned till 240 pund och var böter cirka 50 gånger för att vara sen och överviktig, säger lagpresident John Shaw. Han litade aldrig på Rams och vice versa, och DUI

hjälpte inte. Provinsbrottet tjänat honom 23 dagar i en fängelse i Nebraska, 23 dagar vann han inte prata om. Fotboll var uppenbarligen inte en prioritet, och han var tung och långsammare för sin andra säsong. Han hade knä och tåskador som lingrade och han anklagades för att komma till övningar som hängdes över. Ramsna demodde slutligen honom och när han hoppade över ett lag möte nästa dag, kallade Vermeil honom in och sa, ‘Vad ska jag göra med dig?’ Hans svar var, ‘Coach, jag dödade mig.’ Så den 20 november 1997 avstod Rams honom.

Miami Jimmy Johnson plockade upp honom två veckor senare, men Phillips höll tippning till linjen Scrimmage. Delfinerna bad honom att gå ner i vikt, men i stället förlorade han sitt ansikte. Innan träningslägret i juni 98 ‘anklagades han för stansning en kvinna på en bar i Plantation, Fla., efter att hon vägrade dansa med honom. Enligt kvinnans klagomål sa han till henne: ‘Vet du inte vem jag är? Jag ska bryta din käftben och dra väven ur ditt huvud.’

Phillips tillkännagav i slutändan ingen tävling mot avgifterna och fick sex månaders ‘oövervakad prövning’. Delfinerna bestämde att omständigheterna kring händelsen var skumma, så de höll honom. Men klart var alkohol en växande fråga. ‘Jag säger inte vi ‘D vakna och ta ut flaskan,’ säger Phillips ‘före detta rumskompis på Tina Mac, Thomas Penegar. ‘Men när du dricker alkohol, kommer någonting att kryssa av dig. Och när han går till klubbar dricker han, förmodligen en för många, och det är när saker skulle hända.’

Genom träningsläger hade Phillips fortfarande inte trimmat ner tillräckligt, och han låg på Dolphins djupdiagram. Hans stolthet blev skadad, och sedan fumlade han på de första två dagarna av fulla träningspass och blev förödmjukad framför sina lagkamrater av Johnson. Sedan blev han skuren. Han gick inte ut, han gick ut, säger Dolfins teamutredare Stu Weinstein. ‘Jag trodde att han bara var omog om det.’ Han pratade med Kansas City, men de ville inte ha honom. Och så ut ur NFL gick han. ‘Han var klar’, säger en personalchef. ‘Han’ hade för många chanser. Du räknar om någon kan få honom att gå, Jimmy Johnson kan. Han tycktes inte vilja göra vad som behövs. När han kom ut i skolan var han den mest begåvade spelaren i utkastet. Men nu var han klar. Han var aldrig så spelad igen som jag var bekymrad. ‘

Han gick springande till det konstigaste stället för mamma, samma mamma, Tom Osborne, hade blivit skyldig. Han hade köpt henne ett hem i Atlanta, och han behövde henne nu, hur han behövde henne när han var 11, bara den här gången var hon spel. Han gick in med henne och när hon slutade sin Toyota Camry gick han ut och köpte henne en Lexus. Hon berättade för honom att det var för slickt för henne, så han köpte henne en ny Camry, och även om han slängde in i en Ford Explorer så fortsatte hon att köra Camry. Och han skrattade åt det. De har ett band, säger Penegar. Han måste vara med sin mamma. Det är bäst för honom att vara runt henne. ‘ Hon hade jobb som dataprogrammerare, och hon skulle driva på jobbet i hennes Camry medan han skulle skanna fotbollsnyheterna. ‘Jag skulle titta på spelen’, säger Phillips. ‘För att jag visste många killar. Jag tittade bara, jag tittade bara.’

Vad som äntligen fick honom av sin baksida var en video av Barry Sanders, en video som gjorde sitt blodflöde igen. Han fick en frisyr i sitt hem och tittade på Sanders lutning in och ut ur trafiken, och han fortsatte att spola den. ‘Jag’ kommer aldrig glömma det, säger Penegar. ‘Han sa,’ Den enda som går bättre än jag är Barry Sanders. Se på de rörelserna. ‘ Och då gick han ut för en körning. ‘

Men det var bara hälften av det. En annan vän, Butler, hade flyttat in i Atlanta-huset, och en dag blev deras konversation till religion. Phillips hade alltid blivit utsatt för kyrkan, eftersom hans mamma spelade piano där, men han verkade tveksam att dyka in. Så Butler, en sjunde dagen adventist, gav honom en bok om sin religion som heter National Sunday Law. ‘Han tog det i badrummet med honom och han lämnade inte förrän han gjorde det,’ menar Butler. ‘Jag menar han var i det badrummet i en och en halv två timmar. Han bad mig om en månad senare att gå till en sjunde dagen adventistkyrka med honom. Så vi gick och det var en bra talare den dagen och jag tittade över på LP, och LP hade brutit ner i tårar. Prästen hade sagt att inte oroa sig för vad folk tänker på dig, för att inte låta människor döma dig. Han sa att Herren känner till dina insidor, och att Herren ska ta hand om det om du vänder det till honom. Och mannen som slog LP för att han har dömts hela tiden. Hela tiden. ‘

De gick till kyrkan varje söndag, och till bibelstudien och till produktionen av den lokala livsmedelsbutiken. Den sjunde dagen adventistkyrkan vill att medlemmarna blir vegetarianer, och Phillips började bara äta råa grönsaker. ‘Det fanns ingen dricka, inget kött, inget mejeri, inget socker i hans kost’, menar Butler. ‘Han äter Grape Nuts Flakes med vatten. Hans kylskåp var alla grönsaker och frukter. Han var ett hälsofreak.’

Phillips började lyfta på morgonen och springade på eftermiddagen, och hans vikt föll 32 pund till 208. ‘Han fortsätter tills han kastar upp,’ menar Butler. ‘En av hans saker var’ Jag vann ‘sluta springa förrän jag krossar.’ Och han blev lite kakig. Han visade sina magmuskler hela tiden. Hans abs var overkligt. Han hade inte sex pack, han hade en åtta pack, en 12-pack. Och jag vet att Gud hade mycket att göra med hans fokus.

‘När jag åkte tillbaka till Kalifornien, skulle jag kalla honom och han skulle alltid vara hemma. Tidigare säger jag’ Vad gör du för? ‘ och han säger ‘Jag går ut för att vara med mina homies’. Men nu ska jag ringa och han säger att han bodde kvar för att titta på tv eller han skulle springa. ‘Från och med fredag ​​till solnedgång på lördag skulle Phillips observera sabbaten, vilket innebar att han skulle stanna och läsa.

Och det var då han visste, och hans vänner visste att han var redo för fotboll.

Tränarna från NFL Europe fick höra om Phillips intresse, men det fick dem att gissa. Han hade för mycket bagage och de flesta skulle vidarebefordra honom, inklusive Barcelonas tränare Jack Bicknell. Men Bicknell visste Darlington från sin gymnasial coaching dagar i New Jersey. Och Darlington gustade om hur Phillips hade varit den största tillbaka han hade sett på Nebraska än Roger Craig. Ändå väntade Bicknell fram till 10: e omgången för att välja Phillips. Han tänkte att han skulle flyga honom till träningslägret i Orlando och se om han hade ett besvär eller inte. Om han var skulle han helt enkelt inte ta honom till Barcelona.

Men från början var Phillips först till varje möte och varje måltid, och han chockade Bicknell med sin fothastighet också. Sedan, i praktiken en dag, tog han en sen träff, och en Orlando-kameraman fick Phillips att slå bollen tillbaka till försvararen. Ett sportanker den natten sa, ‘Phillips kan fortfarande inte styra sin ilska.’ Phillips gick också ut ur en ESPN TV-intervju så snart hans barndom nämndes, och det var den sista långa på en intervju som han skulle göra. Det var också när Bicknell visste att detta inte gick bort.

Ändå tog Bicknell honom utomlands och märkte genast att Phillips ville ut. ‘De första veckorna var LP som’ Man, jag vill inte vara här, jag vill åka hem ‘, säger Dragons breda mottagare Alonzo Johnson.’ Så var vi som ‘Kom igen, mannen, du kan hålla ut det, människa, det är bara 10 veckor, stanna hos oss. ” Här var en tidigare första runda väljare som nu var tvungen att bära sina egna väskor. Och det fanns ingen bubbelpool eller isbadkar. Han var tvungen att dricka mestadels protein skakningar eftersom grönsaker är knappa i Barcelona, ​​och hans lön var en mager $ 1,350 i veckan i 10 veckor.

Men på något sätt var Phillips uppvärmd till Bicknell, som hade coachat Doug Flutie vid Boston College och hade en faderlig, Tom Osborne-kvalitet till honom. Han var aldrig för händer, som Vermeil och Brooks var, och han kokade aldrig som Jimmy Johnson gjorde. Detta var college igen och Phillips började att varva ner. ‘Kommer in, jag tänkte om han skruvar upp, han är borta,’ säger Bicknell. ‘Jag tänkte, det är inget sätt jag kommer att vara i Spanien med smärta i röven, med en kille jag inte’ t tror på. Eftersom vi lever tillsammans, och det är för tufft. Men se, jag satte mig aldrig ner och sa, ‘Lawrence, vet du att det här är din sista chans?’ Eftersom jag tittade på det var han för smart för det. Han hade hört det lilla spielet från alla för alltid. Och som det visade sig var han aldrig sent, aldrig ett problem. Jag såg aldrig något dåligt. Och jag letade efter det också. ‘
tips för att gå ner i vikt snabbt Dåtid