mat för att gå ner i vikt East Texans säger att Rush Limbaughs diet inte är hälsosamt

tips att gå ner i vikt East Texans säger att Rush Limbaughs diet inte är hälsosamt

Av Holley Nees emailLUFKIN, TX (KTRE) Det finns alltid en ny diet där ute, men den här har en uppenbar radio talk show värd pratar upp det efter att ha förlorat en hel del vikt. Rush limbaugh låter inte mycket glida, men nu låter han gå av hans vikt.Limbaugh är enligt uppgift 90 pounds lättare efter bara sex månader på en diet som kombinerar en diet med lågt kaloriinnehåll med kontorsbesök och tillskott. En metod som en öst-Texas-dietist sa är inte praktisk. ‘Dieter som främjar snabb viktminskning jag Don rekommendera, för för en sak, vi vinner inte snabbt, ‘sade dietist på Memorial Health System i East Texas Tim Scallon. ‘Om vi ​​går gradvis i vikt, varför borde vi förvänta oss att gå ner i vikt snabbt.’ ‘Det går inte längre.’ Du får tillbaka tyngden, säger Tessie Menefee. Efter att ha förlorat 50 pounds på en annan snabb viktminskning säger Menefee att de inte arbetar. ‘Gained det gick tillbaka, så jag började banta igen, så jag förlorade 21 pund, men jag gör det långsammare, säger Menefee. Så innan du rusar in i en diet som Limbaugh kanske du vill överväga detta. ‘Människor som snabbt går ner i vikt, de oförmögen att behålla vikten som de förlorade och vanligtvis vad som händer är att de får tillbaka vad de förlorade,
mat för att gå ner i vikt East Texans säger att Rush Limbaughs diet inte är hälsosamt
plus lite mer, säger Scallon.Scallon sa att en snabb fix inte existerar, du måste göra en livsstilsbyte. Prova att träna 30 minuter om dagen de flesta dagar, drick vatten, bygga en stödgrupp, rikta in fett i din kost genom att eliminera stekt mat, ersätt hela mejeriprodukter med skum, välj frisk frukt istället för sötsaker och väga bara en gång i veckan så att du inte blir avskräckt eftersom din vikt kan fluktuera från dag till dag. Men ibland måste man bara möta verkligheten. ‘Det finns ingen glamorös produkt. Det finns ingen kula som fixar allt. Tyvärr är livet bara vad det är och när vi överviktar måste vi först identifiera ett realistiskt mål och då jobbar jag för att få där ‘, sa Scallon.Scallon sa att man förlorar ungefär en till två pund per vecka är en hälsosam viktminskningshastighet 2009 KTRE. Detta material får inte publiceras, sändas, omskrivas eller omfördelas. SFA ska möta Texas Tech i Dallas för att öppna NCAA-turneringen. Uppdaterad: söndag den 11 mars 2018 21:51 EDT2018 03 12 01:51:00 GMTA efter att ha vunnit tre matcher om tre dagar , Lumberjacksna vet nu vem de kommer att spela i NCAA-turneringen. Efter att ha vunnit tre matcher på tre dagar, vet Lumberjacks nu vem de ska spela i NCAA-turneringen. Ladyjacks faller i SLC ChampionshipLadyjacks faller i SLC ChampionshipUpdated: Sunday, March 11,
mat för att gå ner i vikt East Texans säger att Rush Limbaughs diet inte är hälsosamt
2018 3:33 PM EDT2018 03 11 19:33:09 GMTThe SFA Ladyjacks sökande efter ett NCAA-mästerskapsbud kom till ett slut efter en 69 65 förlust för Nicholls i SLC finalen söndagsmiddag. SFA Ladyjacks sökandet efter ett NCAA-mästerskapsbud kom till ett slut efter en 69 65 förlust för Nicholls i SLC finalen söndag eftermiddag. SFA Lumberjacks har tjänat en resa till NCAA turneringen efter en 59 55 seger över Southeast Louisiana Saturday Night. SFA kommer att lära sig vem de ska spela under urvalet på söndag.