hur många kalorier är ett kilo DX0DX DXpedition 2011 Spratly Islands

hur går man ner i vikt utan att träna DX0DX DXpedition 2011 Spratly Islands

Bara 150 dagar att gå före den planerade QRV av multi-operatorens DXpedition på Thitu Island i Spratlys 6 den 24 januari 2011 och mer omfattande framsteg har uppnåtts.

Filippinernas nationella telekommission har utfärdat DX0DX-licensen och DXpedition Team Leader Chris Dimitrijevic VK3FY och DU8 / VK3FY bekräftar att den nödvändiga dokumentationen är inlämnad hos DXCCs rådgivande kommitté.

Formell DXCC-ackreditering förväntas snart efter det att bevis har lämnats elektroniskt att operatörer har nått ön och DX0DX är i luften. Det var tidigare meddelat att Bob Schenck N2OO har utsetts till QSL-chefen.

Bland den nuvarande och växande listan över företags sponsorer är ICOM America, som tillhandahåller tio topplinje IC7600 transceiverare plus en IC9100 transceiver; Förstärkare från Acom International, OM Power och THAMWAY Corp; Antenner från SteppIR, Spiderbeam och MosleyElectronics; Bandpassfilter från WX0B Array Solutions; Master av Rohn Products; Ham Radio Outlet; Huvuduppsättningar Heil Sound; och matare RF-anslutningen.

Beslut fattas nu om de roller som behövs för DXpeditionen. Den logistiska samordningen av utrustning från sponsorer leds av Charles Spetnagel W6KK, i USA där vi baserar våra leveranser.

Den massiva logistikutövningen för att få utrustningen, leveranserna och operatörerna som skickas till Thitu Island har fått bekräftelse på att båten som ska användas genomgår sitt årliga underhåll och certifiering av torrdockor.

Annan expertis inom laget används progressivt. Station lay out koordinator är David Collingham K3LP. De många olika uppgifterna, inklusive rostering och loggning, tas upp för att göra det till en framgång.

Lekläkarna är redo att hjälpa till om någon blir illamående och att även nå upp till öborna som en del av DXpeditionens humanitära hälso- och välfärdsbidrag.

Det har också lärt sig att några av de 30 operatörerna som är upptagna för DXpedition använder det som ett personligt incitament att förlora lite kroppsvikt när de förbereder sig för sin vistelse på ön.

Detta kommer att vara särskilt användbart för de som ofta vill gå mellan fyra dedikerade operationsläger för SSB, CW, RTTY och 2m 6m operation. För att inte tala om resor till råttentältet för måltider.

Online-mätning av DXers konstaterar att efterfrågan på Spratlys på 160m till 10m är ganska lika med varje band som faller i 9% 11% efter 2,670 mottagna röster.

De hittills gjorda resultatundersökningsresultaten är SSB (36%), CW (35%) och RTTY (27%) med 785 avgivna röster.

DX0DX-teamet erkänner det ekonomiska stöd som redan mottagits från enskilda radioamatörer Brad WA6JJB, Paul N6PSE, Marc DO4DXA, Maurice N4LZ, Vic W4VIC, Ken N5TY, Allan VK2CA, Paul VK2HV, Scotty KG9Z, Clay K7HC, Mitch DJ0QN, Neill K4ESE, Doyl AB4IQ, William K3WA och Billy W3EL.
hur många kalorier är ett kilo DX0DX DXpedition 2011 Spratly Islands