gå ner i vikt med proteinpulver Dupre Hypnos i Agawam

hur man går ner i vikt snabbt Dupre Hypnos i Agawam

Jag är säker på att du har försökt alla typer av dieter, men senare hittar du dig själv i vikt igen. Vår hälso- och hypnosgrupp är annorlunda eftersom det är ett tillvägagångssätt för en ny livsstil. I det här programmet lär du dig själv hur man ska uppnå den vikt eller den storlek du alltid har önskat, och hur man behåller den. Hypnos lär dig att avgifta din kropp, skapa en enkel och hälsosam livsstil där du lär dig att äta rätt mat, kontrollera dina begär, hantera din vikt så att du kan se bra ut, mår bra och få ut det mesta av ditt liv . Cristina Di Nardo Dupre, MSW, LICSW, är regissören och grundaren av Individuella och Familj Counseling Center. Hon tog sin magisterexamen från University of Connecticut 1983. Hon fördjupade forskarutbildning på ätstörningar vid Center for Study and Family Therapy i Milano, Italien. Hon har jobbat i 20 år med barn, ungdomar och vuxna. Hon har utbildats på Ericksons hypnos. Tre sessioner krävs för att slutföra programmet. Individuella sessioner är en timme. Den totala kostnaden är $ 650,00, återbetalas inte. Gruppsessioner är två timmar. Den totala kostnaden är $ 500,00 per person, ej återbetalningsbar. En insättning på hälften är nödvändig för att boka din plats, med resterande belopp vid den första sessionen. De två första sessionerna är en vecka från varandra. Den tredje sessionen är två veckor efter den andra. Sessioner hålls hos Individuella och Familj Counseling Center. Vi finns på 159 Main Street, Unit N, i Agawam, MA. Kontakta oss för mer information.
gå ner i vikt med proteinpulver Dupre Hypnos i Agawam