gå ner i fettprocent Dunham visar celluliter i Glamour

hur går jag ner i vikt Dunham visar celluliter i Glamour

Den uttänkte feministen Lena Dunham har hälsat redaktörerna för Glamour-tidningen för att inte Photoshopping hennes celluliter ur skott i sitt nya februarinummer.

Den 30-åriga Tjejstjärnan och skaparen och hennes castmates täcker publikationen och uppmanade Glamour-chefer att inte anpassa bilderna så att de blir tunnare eller fläckfria.

mina tonåringar jag fick höra, under inga omständigheter, att jag var rolig, så skrev Lena. kanin tänder, knock knän jag kunde aldrig tyckas få det rätt och det hemsökte mina alla drag. Jag poserade som den sassy självsäkra mannen, hemligheten förskräckt och skadad av slarviga kommentarer och fientlighet. Låt oss få något rakt: Jag hatar vad jag såg ut som att jag hatade den kultur som berättade för mig att hata det.

Min karriär började, vissa människor firade min blick men alltid genom linsen på, hon modig? Är det så dristigt för att visa den här kroppen på TV? Därefter fanns legionerna av trollar som gjorde högskolans retning,
gå ner i fettprocent Dunham visar celluliter i Glamour
se ut som ett fördömt skämt med de våldsamma hot de tog på sig, de illamående förolämpningarna som gjorde mig ont för tonårsflickor som jag som kanske läser mina kommentarer.

idag ligger den här kroppen på omslaget av en tidning som miljoner kvinnor kommer att läsa, utan Photoshop, min lår på fullständigt ofullständigt display. Oavsett om du håller med min politik, som min show eller kopplar till vad jag gör, spelar det ingen roll om min kropp är ett rättvist spel. Ingen är oavsett storlek, färg, könsidentitet och där en plats för oss alla i populärkulturen att bli erkänd som vacker. Älskar er alla.
gå ner i fettprocent Dunham visar celluliter i Glamour