gå ner 3 kilo på en vecka Dålig rebounding dooms Waldorf i 1

gå ner 10 kilo Dålig rebounding dooms Waldorf i 1

Santa Fe Waldorf boys basketlag var en rebounder bort från att utvecklas i Distrikt 1 1A turneringen på tisdagskvällen.

Tyvärr överfördes denna rebounder till Colorado för en månad sedan.

Wolven kunde inte hålla de aggressiva Coronado-leoparderna av glaset i andra halvan av 1 1A-öppningsrunda i Gallina, och Coronado avancerade till kvartfinalen med 61 49 segrar. Vinsten slutar Waldorfs säsong kl 7-12.

Waldorf började med en stark start, med en ledning på 31 28 in i omklädningsrummet på hälften, men dessa skott gick inte in i andra halvleken. Och andra chansmöjligheter var svaga. Frånvaron av Kofi von Lersner, en 6 2 junior forward, skadade Wolves efter att han överförde till Denver i mitten av januari.

‘Spelet kom ner för att rebounding, och vi kunde ha gjort lite bättre jobb på det,’ sade Waldorfs huvudtränare Enrique Otero. ‘Det var en nyckel som vi inte återföll tillräckligt bra.’

Coronado (8 16) höll Waldorf till sju poäng under tredje kvartalet och tog en 45 38 ledare och tittade aldrig tillbaka. Tim Fuchs ledde leoparden med 28 poäng och Julian Madrid lade till 14. Liam Otero ledde Waldorf med 28 poäng, medan Joaquin Deprez lade till 10.

West Las Vegas 61, St. Michael ‘s 33

Lady Dons var ner tidigt, men det menade bara att deras knockout slag kom lite senare än förväntat i en 2 4A kvartfinal i Gillie Lopez Gymnasium.

Lady Dons (18 9) spelar på Pojoaque Valley i semifinalen för en plats i distriktsmästerspelet fredag ​​i Las Vegas Robertson.

St Michael’s (10 17) tog en 8 2 ledning tidigt under första kvartalet, men West Las Vegas vittnade den grova starten för att gå på en 28 8-running som slutade med en svalare som slog 3 pekare av Jenna Bustos i halv för Lady Dons slog spelet borta i fjärde kvartalet och sköt ut Lady Horsemen 20 1 resten av vägen.

Bustos hade 20 poäng på styrka av fyra 3 pekare, medan Briana Marquez hade 10 av hennes 13 poäng i första halvlek.

‘De sköt ganska bra’, sa Martin Esquibel, huvudman för Lady Horsemen. ‘Vi stannade med dem under första kvartalet, men kunde inte fortsätta försvaret.’

Karisa Baca hade sex poäng för att leda St Michael ‘s.

Monte del Sol 41, Santa Fe Prep 23

Lådan och en Blå Griffins anställd för att stoppa Lady Dragons ledande scorer Alejandra Castillo blev försvagad av ett par åttondräktare.

Syster Sonya Castillo hade 15 poäng, och Araceli Pea lagde åtta för att bära brottet. Monte del Sol (4 15) ledde 7 2 efter kvart och 19 12 i hälften. En 12 3 spurt säkrade Lady Dragons ‘platsen i 2 3A-semifinalen på McCurdy på torsdagen.

‘När vi sätter in Sonya var hon väldigt produktiv, och Araceli var tvungen att hantera punktvaktpositionen och gjorde ett mycket bra jobb med det’, sa Ray Roybal, huvudrollören för Lady Dragons.

Alejandra Castillo slutade med 13 poäng, de flesta i andra halvleken. Prep (0 18) hade Nia Moquno leda vägen med åtta poäng.

Academy for Technology och Classics 46, Desert Academy / Santa Fe Waldorf 23

Phoenix-försvaret steg till tillfället och innehöll Wild Wolves (7 17) till bara två första kvartalspoäng och byggde en 25 8 ledning på hälften av ett 3 3A första omgångsspel i Pecos ‘Louis G. Sanchez Memorial Gymnasium.

‘Vi gjorde en tre kvartal domstol press som gav dem några problem,’ sade ATC huvud tränare Mike Cintas. ‘Det orsakade några omsättningar som var första gången vi använde det försvaret hela säsongen.’

Ashley Zapata ledde Phoenix (9 16) med 20 poäng och Felicity Sealy lade till 14. Marginalen gav Cintas möjlighet att använda sin bänk och få några yngre spelare lite erfarenhet. Så åtta grader Cadence Gonzales gjorde sin första varsitetshink i processen.

ArticlesWebber valdes Santa Fe borgmästare i fyra runda rankade val valSanta Fe visar sig i stadens första rankade val valResultat försenade timmar i stadens första rankade val valIn suit, anklagar den tidigare anställningen filmförbundets tjänsteman för sexuella trakasserierTrujillo s hemstad meddelande faller kort med väljareMayors första jobb borde skickas till staden clerkFour kvinnor kommer att tjäna på stadsrådet; Lindell re valdes för att vara förenad med nykomlingar Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos utvalda nya borgmästare Nyckeln till Webbers vinst: Noble väljareCouples 4 miljoner dollar donation till Railyard museumsprojektet landar dem namnge rättigheter
gå ner 3 kilo på en vecka Dålig rebounding dooms Waldorf i 1