bästa dieten för att gå ner i vikt DWI i dödsfallet för Raleigh-cyklisten

viktminskning snabbt DWI i dödsfallet för Raleigh-cyklisten

Raleigh polis har laddat en 25 årig kvinna med flera felonies i onsdagen natt död av en cyklist hit på Western Boulevard nära Carolina Avenue.

Det är olyckligt att omständigheter (oavsett var de) tvingade honom att behöva cykla på en flervägs motorväg mitt på natten med bilar som går 45 mil ett nätverk av cykelbanor skulle vara en bra sak att ha. Upplagt av Larry Price

Larry, Bryan arbetade för mig i flera år, han var en bra kille. Han bar en hjälm när han cyklade och hade ordentlig belysning, han valde att inte köra, eftersom han cyklade på att cykla och hjälpa honom att gå ner i vikt. Han gjorde inget fel, och för att skylla honom är fel herrn. Denna kvinna bröt lagen, körde berusad, slog och lämnade en stor man att dö på vägens sida. Kanske hade hon slutat och ringt 911 många av oss skulle fortfarande ha Bryan i våra liv. Du borde skämmas för din kommentar.

Först och främst, förlåt ett liv var förlorat. Men vad var det för någon som cyklade på västra boulevarden vid midnatt. Som cykelman tror jag starkt att vi också har ett ansvar när vi är på vägarna, för att inte bara vara säkra och sett, utan att inte sätta oss i onödiga farliga situationer.

Återigen, mina kondoleanser mot familjen Inlagd av Jason Galarneau

Jag ser ingenting i artikeln som säger att den här stackars mannen inte följde säkerhetskrav för nattridning. Det finns ingen lag mot vilken tid på natten du rider och även om det kan tyckas vara ‘onödig fara’ för dig, kan det mycket väl ha varit den här mannen som enbart transportsätt för att komma till och från jobbet osv. Heck, the artikeln säger att hon till och med hade en öppen behållare i bilen! Med tanke på hennes slarviga val kunde hon ha slagit och dödat någon i brett dagsljus!

Condolences till familjen av Goforth.

Måste Franklin få det straff hon förtjänar.

Först och främst, förlåt ett liv var förlorat. Men vad var det för någon som cyklade på västra boulevarden vid midnatt. Som cykelman tror jag starkt att vi också har ett ansvar när vi är på vägarna, för att inte bara vara säkra och sett, utan att inte sätta oss i onödiga farliga situationer.

Återigen, mina kondoleanser mot familjen Inlagd av Jason Galarneau

Det finns människor som inte har bilar och cyklar till och från jobbet. Verkar som om du gör bedömningar. Lets fokusera på livet som detta har förändrats för alltid. Condolences till cyklistens familjer och även till förarens familj.
bästa dieten för att gå ner i vikt DWI i dödsfallet för Raleigh-cyklisten